BİRİ BANA AKIL VEREBİLİR Mİ:(

Mervecey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
166
212
34
Arkadaşlat biri bana yol göstersin.Avicennada leyla Doktora her ay kontrole gidiyodum.çocukta hiç bi sorun yoktu.son kontrole gittim çocuk çok kilo almış haziranın 8inde gel normal doğum yapacaksın dedi.çocuk 3 kilo 750 gram.8 haziranda gittim hastaneye sancı yok bi şey yok suyum da gelmedi.bunlar bana suni sancı verdi 9.30 da.ağrılarım sıkıştı ve 11i 10 geçe doğum başladı ne kadar ıkınsamda bebek gelmedi.doktorda elini içeri sokup bebeğin sol omzundan tutup çevirmiş yine gelmeyince bu kez Vakumla çekip almış bebeği.sol omzundan tutup çevirdiği için bebeğin koltukaltındaki sinirler ezilmiş ve bu yüzden bebek sol elini oynatamıyo.sol eli hareketsiz.doğum yaptıran doktor dediki elimi sokup çevirmeseydim nefessizlikten ölecekti diyo.ama ben çocuğu kolu için 4 5 tane doktora götürdüm hepside bunun doktorun hatası olduğunu doğum zor çocuk kilolu olduğu için doğum başlamış olsa bile sezeryana alabilirdi diyolar.yani anladın sapasağlam çocuğu hareketsiz bi kolla bize geri verdi.bi haftada solunum yetmezliği var dedi küvezde yatırdı ilk hafta ne Bebeğimi kucağıma alabildim nede doğumumdan bi şey anladım.ne yapılabilir tazminat davası açmak istiyorum hastaneye de doktorada çocuğu doktor doktor gezdiriyorum kendimi zaten geçtim kızım almira da perişan oldu yollarda.
Maddi manevi çöktüm sağlıklı bi kafa kalmadı artık bende.peki neden gerizekalı bi doktor yüzünden.bunun bedelini ödetmek istiyorum ona Çok üzülüyorum KK61:

hukuki yollara kesinlikle başvurun ve bi an önce iyi bir doktor bulup tedavisine başlayın. her aşamayı her tedaviyi hatta her doktorun dediğini sonuçları filmleri hep onaylatın. Mesela doktorun biri film çekti zedelenmiş dedi, yazılı belge ile elinize versinler. delil olur.

ve ayrıca çok geçmiş olsun. Bende doğarken kilolu olduğum için kolum kırılarak doğmuşum normal doğumda, Allah yardımcınız olsun.

Iyileştiniz mi peki kolunuz nasıl

kolumda hiçbi sıkıntı yok. kırılmış, alçıda kalmış. kalça çıkıklığımda olmuş o da bi aletle yatmışım hep. düzelmiş. sağlamım. çok aşırı zor doğmuşum zaten nefessiz kalmışım suni tenefüs yapmışlar. inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur geçer kolundaki sıkıntı ama tedaviye bi an önce başlayın. bende hiç bi sıkıntı yok 26 yaşındayım :)

3.750 lik çocugumu dogurtamadi bu dr
dogum kendi baslamis olsaydi 4.500 da olsa zorlanmazdin ama zorla dogurtmak isteyince ..

benim iki çcougum 3.800 ve 4 kg dogdu 40. haftada,dr yokdu ebelerle dogurdum hiç bi sorunumuz olmadu
Allah sifa versin yavrunuza ... zamanla duzelir insallah

Doktorun ciddi tedbirsizliği var bence. çünkü bende 4.900 gr doğmuşum. 5 kilodan 100 gr eksik yani dile kolay. tamam kırılmış kolum falan ama sizin bebeğin kilosu çok yokmuş ki..

Ya zaten kendine söyledi.'ben gelmek istemeyen bi bebeği doğurttum dedi.zor bi doğum olacağını biliyordu ama neden sezaryena almadı bilmiyorum

Bebeğin kilosu çok yok ama dediğim gibi gelmek istemeyen bi bebeği doğurtum dedi zor bi doğum olacağı belliydi

Asla bırakmam peşini. .

O doktoru varya Allah bildiği gibi yapsın çocuk kaç haftalikti canim doğum yaptığında zamanı dolar kilolu olur sezeryan olur biter zamanı gelmeyen çocuğu doğurmaktadır neymiş keşke başka doktora daha gorunseydin
Asla peşini bırakma o pisliğin odet ona meslekten men olsun başka larinin canı yanmasına Allah bebeğine şifa versin tez vakitte canim kiyamam ona ben

Zamanı dolmuştu ama böyle oldu işte çekecek çilemizvarmış

canım benim ya üzülme ne gerekiyosa yap ne demek bu ya ben olsam hastaneyi yıkarım bi avukat bul hemen aç davanı oyuncak bebek mi bu ayrıca vakumun ne kadar kötü ne kadar ciddi bişey olduğunu hepimiz biliyoruz vakumlanan bebeklerin %70 inde zeka geriliği oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…