bir pkolu olarak biliorm ki
**ilaçlarla düzelen adetler sonrasında bozuluyo.
**tedavi kimine göre sonuç verio kimine göre vermio.
**doğum kontrol hapları,diane 35,klomen ,gonal f,menegon vs vs
**soğan kürü incir kürü hayıt tohumu vs vs
**35 günü geçen adetler,tüylenmeler ,kilo,sivilce vs vs
artık bunları bilioruz.
Biri desin ki ben hamileyim.ya da arkadaşım böyleydi ama hamile.ya da ben böyleyim ama 2 çocuğum var.yoksa bırakacam ben bu işleri yavvv yeter yavvv.delikafadulden mafoldumben mafoldumben
sonuç ne,bebek var mı yok mu????????
:cüvcüv:
canım ben pco luyum ve hamileyim..
Yıllardır tedavi gördüm adetim hiç düzenli olmadı ancak ilaçlarla her ay oluyordum. Evlendim yok yine düzelmedi. çocuk istedik olmadı. Tedaviler aşılamalar en son tüp bebeğe sevk etti dr . Kendime dinlenmek için zaman verdim.
Ve bir baktımki hamileyim. Dr ların eşim için kocan ameliyat olmadan benim içinse tüp bebek yapmadan çocuğun olmaz dediği durumda ben allahın izniyle doğal yollarla hamile kaldım.
Ama çok dua ettim. Ramazan ayı boyunca her orucumu açtığımda allahım tedaviye verecek paramız yok bizim gücümüz yok nolurr hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et dedim. Ramazan ayıo boyunca 3 kere tefriciye bitirdim. 6666 tane ayetel kürsi okudum. Ve namazlarımda secdeye kapanarak yağmurlarda ellerimi gökyüzüne kaldırarak ağlaa ağlaya rabbimden istedim.
Ve rabbim verdi. Hemde adet olmadan yumurtlamışım kızlar. Drlar bile hayret ediyor. Hayır diyor sen adet olmuşsun hatırlamıyosundur.
Kim ne derse desin ne olursa olsun rabbim bir ol derse olur. Rabbim isterse olur. Ama siz rabbimden hep isteyin. Yılmayın. şuanda 3,5 aylık hamileyim. Rabbim bu güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?