Birgün bende buraya yazacaktım bekliyordum ve sonunda ....

Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatli olsun inşallah... Hep böyle güzel günler yaşa canım tebrik ederim...Şeniz

bende 6 aylık evliyim ve 14+6 günlük hamileyim hiç bu kadar erken beklemiyodum en az 1 yıl geçsin sonra olsun diyodum ama büyük konuşmuşum :) şükürler olsun hamileyim sanki bi kaç gündür bişeyler hissediyorum bebişim kımıldıyo gibi ilk 2 ay çok kötüydüm 62 ile hamile kaldım 57ye düşmüştüm her yediğimi çıkaroyodum suyu ekmeği bile ama 3 ayı doldurduktan sonra hiç bişi kalmadı şuan 61 kiloyum ama cinsiyetini çok merak ediyorum bu aralar doktora gitsem acaba belli olurmu birde devlet hastaneleri cinsiyet söylüyolarmı bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

bildiğim kadarıyla cinsiyet için en az 16 hafta olmak gerekiyo seninki erken kesin bişey söylenemez

çook sevindim okurken yüzümde ayrı bir tebessüm oluştu :)
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.
darısı tüm bekleyenlerin başına inş.

ay canim Masallah hic uzmeden saglikla gelsin, cok guzel gecsin Insallah hamileligin
ozel olmassa sorun neydi, bu ay farkli bir durum oldu mu yani tedavi gb? bize de umut olursun diye soruyorum.

merhaba arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda bebek bekliyordum.Hiç bir problem yoktu dr.lara göre olmadı.Bende 3 kere aşılama yaptırdım olmadı ve ilk tüp bebek denememde tuttu ve şuanda 11+2 günlük hamileyim.Allah herkese nasip etsin inş.Bebeği olmayan arkadaşları çok iyi anlıyorum ama lütfen sabredin ve dua edin Allah muhakkak dualarınızı kabul edecektir.Bende hep bebek isteyen herkese dua ediyorum.ınş. bende sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.

ay canim Masallah hic uzmeden saglikla gelsin, cok guzel gecsin Insallah hamileligin
ozel olmassa sorun neydi, bu ay farkli bir durum oldu mu yani tedavi gb? bize de umut olursun diye soruyorum.

hepınızın guzel dıleklerı ıcın cok tesekkurler Rabbım tum ısteyenlere enkısa zamanda nasıp eder inşallahhhh :)
Benım hıcbır problemım yoktu yada yoktu bılıyorum ılk once spermıogram testı yapıldı esıme sperm kalıtesı cok cok guzel cıktı sonra doktorum benım yumurta takıbımı yaptı yumurta takıbımdede hıcbır problem cıkmadı yumurta takıbıne ragmen yıne hamıle kalamadım sonra doktorum rahım fılmı ıstedı ve ben bunu 3 aydır sallıyordum yaptırmadım buay yaptıracaktım karar almıstım kı hamıle kaldım anlayamadım nasıl kaldım ??? buay sadece gunde 1 kez adacayı yada yesılcay ıctım farklı yaptıgım seyde buydu nasıp buzamanaymış :))))

bende beklemedeyim hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
canım benim tebrik ediyorum ne heyecanlısınızdır siz şimdi darısı biz isteyenlerede:)) bebegin nekadar oldu şidmi ay hayırlsı ıle kucagına almayı Allah nasıp eder ınsallah cok guzel yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…