BİREVİM

friden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
233
106
34
Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle daha uygun bir yer bulamadığım için konuyu buraya açtım.
Benim sorum fuzulev eminevim gibi şirketlerden sonra BİREVİM diye
bir şirket açıldı haliyle ben de ev alma yolu imkanı arayan bir insan olarak
dikkatimi çekti bu şirket hakkında bilgi sahibi olan fikri olan arayıp konuşmuş yada gidip
görüşmüş olanınız varsa rica etsem yardımcı olabilir mi

son yıllarda araştırıp bilgi sahibi olduğum faizsiz ev sistemlerini uygulayan firmalara (bkz: eminevim fuzulev) eklenen yeni bir şirket. abartılı sloganlarının her sitede karşınıza çıkması sinir bozucu olsa da yine de “bu neymiş? neyin nesiymiş?” diye girip sitesini inceliyorsunuz. anladığım kadarıyla anlatayım. bi defa sistemleri daha önce gidip görüştüğüm eminevimden farklı ve daha mantıklı en bariz farkı: eminevimde bana defalarca anlattıkları halde bir türlü mantıklı gelmeyen kira yardımı denen şeyin bu şirkette olmaması sitesinden incelediğim kadarıyla, hep ben kazanayım garibanın üstünden zengin olayım dertleri yok. para kazanalım ama milleti de ev sahibi yapalım düşüncesindeler. faiz yok. sanırım muhafazakar yapıdalar. faizsiz ev alayım diyorsanız girin sitelerine üç firmayı da inceleyin derim.

birevim hiç duymadığım bir firma bu firmalar genellikle havuz sistemi ile çalışıyor yani herkes evi almadan önce belli bir süre ödeme yapıyor yapılan ödemeler havuzda birikiyor sonrasında zamanı gelene ev alınıyor ama her firmaya güvenmemek lazım böyle birşeye başvurulacaksa güvenilir olması önemli şuan ki durumda en güvenli olan eminevim gözüküyor baksanızda 100 bin ev teslim edeceklermiş http://emlaktahaber.com/Eminevimde-hedef-100-bin-teslimat/3864

Merhabalar;
birevim müşterileri için ve müşterileri olma isteyenler için şikayet ve memnuniyet paneli yapmış buradan firma yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…