• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birderdimvar

Çocuklarla çıkmanız zor olur, tantanası çok olur olur çocuklu buluşmanın diye istememiştir. Size söylemesi lazımdı. Siz bunları diyeceksiniz diye gizlemiştir. Şu bir gerçek hanımlar, biz tantana edince erkek o şeyi yapmaktan vazgeçmiyor. Sadece gizli yapıyor biz salak konumunda kalıyoruz. Mesela ailene para verme.. size tamam der el altından verir kaynanada gelinin ruhu bile duymuyor der. Veya oraya gitme.. gider.. biz bilmeyiz. Ben eşime bir şey demem tepki vermem ki gelsin anlatsın gizlemesin.
İnan’ın normal anlatsa bende zaten kızmıyorum ama bizim ki sadece arkadaşım gitti dedi bana yalan söyledi meğer oda yanlarındaymıs doğruyu söylese zaten bişey demiycem kendisi bana kızardı böyle konu olsaydı ondan söylememiştir Rabbim herkese hayırlı geçim versin zor

Aynen. Bişey denmiyor zaten çok sinirli soruyor bana ne oldu diye bende bişey yok diyorum biliyorum sinirli sinirlenerek üste çıkıyor demek istemiyorum bu sefer daha çok sinirleniyor anlamıyorum onu artık 🙄
Sen de kendine vakit ayırsan, dışarıya çıksan belki eşinin yaptıkları bu kadar batmaz, sen ona söylenmezsin o da sinirlenmez. Kendine vakit ayırman, kafa dağıtman şart.

Hayır değiliz zaten de gitmiyoruz normalde kendi arkadaşlarıyla gezsin bişey demiyorum ama iki sevgili varken yanlarında olmak saçma bana göre bende onun lafına karşılık bana da deseydin bende gelirdim dedim 🙄

Bana göre saçma değil. Eşinize göre de değil demek ki. Neden saçma olsun? Çiftler sadece çiftlerle mi görüşebilir? Eşiniz mesele yaratacağınızı bildiğinden söylememiştir. Eşinizin sizden ayrı görüştüğü insan olabilir aynısı sizin için de geçerli. Deseydi giderdiniz ama dememiş ne var ki bunda, bence abartıyorsunuz

Sen de kendine vakit ayırsan, dışarıya çıksan belki eşinin yaptıkları bu kadar batmaz, sen ona söylenmezsin o da sinirlenmez. Kendine vakit ayırman, kafa dağıtman şart.
Bende öyle düşünüyorum bulunduğum yerde kimsem yok iyicene bunaldım 😥

Bana göre saçma değil. Eşinize göre de değil demek ki. Neden saçma olsun? Çiftler sadece çiftlerle mi görüşebilir? Eşiniz mesele yaratacağınızı bildiğinden söylememiştir. Eşinizin sizden ayrı görüştüğü insan olabilir aynısı sizin için de geçerli. Deseydi giderdiniz ama dememiş ne var ki bunda, bence abartıyorsunuz

Evde boğulduğumuz zamanlar adamların rahatlıkları, gezmeleri, tozmaları ve bunları bizsiz yapmaları sinirimizi bozuyor sizdeki de bu. Hem haklısınız hem haksız

Merhaba kızlar bugün eşimin yakın arkadaşı bi kızla tanımış daha yeniler sanırım ciddiler bugün bende tanıştım ama eşim daha önce Arkadaşının yanın da gitmiş kafe de oturmuşlar bugün öğrendim bana söylemedi sadece arkadasım kızın yanına Gitti dedi iş yerine felan da gitmişler daha önce bende eşime kızdım madem gidiyorsun bana da söyle bende geleyim ben evde çocuklarla uğraşıyorum o keyfinde haklımıyım haksız mı sizce çok sinirlendim ya bide üste çıkıyor sana dedim diye daha bana sinirleniyor küfür ediyor bıktım artık 😭😭
Canım spontane gelişmiştir .Belki adam sadece eşinle tanıştırmak ıstemıstır.Her yere sizi götüröek zorunda deil.Keza sizde her yere eşinizi götüremezsınız.Bence abartıosunuz.

Size küfür etmesine müsade etmeyin kendilerini bişey sanıyorlar eşlerine karşı, eşi karşısindaki asker arkadaşı değil, adama bak ağzı bozuk adamdan hiç haz etmem.

Ne söylerse söylesin benim umrum olmaz çocuklarının annesiyim bana bidaha küfür etmeyeceksin derdim yerinizde olsam.

Back