Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşı uzaktan geldi il dışında oda almaya gitmiş daha sonra onun yanına uğramışlar oturmuşlar felanEşinin gitmesindeki amaç neymiş sordun mu ?
Evet ben mi abartıyorum acaba diye kendime sorar oldumYazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor. Eşiniz arkadaşıyla ve onun kız arkadaşı ile mi oturmuş kafede?
Bence abartıyorsunuz bunda bir şey yok ki..Evet ben mi abartıyorum acaba diye kendime sorar oldum
Normal de böyle şeylere takılmam ama bana söylememesi canımı sıktı aynı şeyi ben yapsam o neler yapar biliyorum bide kız baya samimi konuşuyor sanırım ondan da kafama takıldı bilmiyorumBence abartıyorsunuz bunda bir şey yok ki..
Aynen benim takıldığım konu madem beni de al öyle git neden tek gidiyorsun bilmiyorum artık ne düşünüyorSen kızınca üste çıkmaya çalışmış sinirlenerek. Biliyor haksız olduğunu. Ama adamın sana küfür etmesine müsade etme ne münasebet ya, kim oluyor da küfrediyor sana.
Olabilir canım bide hep evdeyim belki de bianda sinirlendim duyunca işte bide önemsiz ilgilenmiyor çocuklarla anca dışarıdakilere iyi gözüksün sinir oluyorum bu hareketlerineBence siz evde bunalmissiniz ve onun icin abartmışsiniz durumu. Benimde iki küçük çocuğum var. Bazen yetişkin insanlarla oturup konuşmayı özlüyorum resmen iyi bilirim. Ama büyütülecek birşey görmedim
Rahatına düşkün herhalde o yüzden. Sen çocuklara bakıyorsun kafası rahat, düşünmesine gerek yok filan. Arada sen de çık dışarı, arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt. Hep evde oturuyorsan o da daraltır insanı. Ama hâlâ eşini haksız buluyorum. Çünkü hem haber vermemiş sana hem de küfür ediyor sinirleniyor. Olmaz.Aynen benim takıldığım konu madem beni de al öyle git neden tek gidiyorsun bilmiyorum artık ne düşünüyor
Çocuklarla çıkmanız zor olur, tantanası çok olur olur çocuklu buluşmanın diye istememiştir. Size söylemesi lazımdı. Siz bunları diyeceksiniz diye gizlemiştir. Şu bir gerçek hanımlar, biz tantana edince erkek o şeyi yapmaktan vazgeçmiyor. Sadece gizli yapıyor biz salak konumunda kalıyoruz. Mesela ailene para verme.. size tamam der el altından verir kaynanada gelinin ruhu bile duymuyor der. Veya oraya gitme.. gider.. biz bilmeyiz. Ben eşime bir şey demem tepki vermem ki gelsin anlatsın gizlemesin.Merhaba kızlar bugün eşimin yakın arkadaşı bi kızla tanımış daha yeniler sanırım ciddiler bugün bende tanıştım ama eşim daha önce Arkadaşının yanın da gitmiş kafe de oturmuşlar bugün öğrendim bana söylemedi sadece arkadasım kızın yanına Gitti dedi iş yerine felan da gitmişler daha önce bende eşime kızdım madem gidiyorsun bana da söyle bende geleyim ben evde çocuklarla uğraşıyorum o keyfinde haklımıyım haksız mı sizce çok sinirlendim ya bide üste çıkıyor sana dedim diye daha bana sinirleniyor küfür ediyor bıktım artık
Olabilir canım bide hep evdeyim belki de bianda sinirlendim duyunca işte bide önemsiz ilgilenmiyor çocuklarla anca dışarıdakilere iyi gözüksün sinir oluyorum bu hareketlerine
Aynen. Bişey denmiyor zaten çok sinirli soruyor bana ne oldu diye bende bişey yok diyorum biliyorum sinirli sinirlenerek üste çıkıyor demek istemiyorum bu sefer daha çok sinirleniyor anlamıyorum onu artıkRahatına düşkün herhalde o yüzden. Sen çocuklara bakıyorsun kafası rahat, düşünmesine gerek yok filan. Arada sen de çık dışarı, arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt. Hep evde oturuyorsan o da daraltır insanı. Ama hâlâ eşini haksız buluyorum. Çünkü hem haber vermemiş sana hem de küfür ediyor sinirleniyor. Olmaz.
Hayır değiliz zaten de gitmiyoruz normalde kendi arkadaşlarıyla gezsin bişey demiyorum ama iki sevgili varken yanlarında olmak saçma bana göre bende onun lafına karşılık bana da deseydin bende gelirdim dedimKüfür etmesi haricinde eşinizde suç bulamadım. Ördek ailesi gibi her şeyi birlikte yapmak, her yere birlikte gitmek zorunda mısınız?
Bakalım ne olucak hayırlısı hakkımız daİşte bunu konuşarak halletmeniz lazim. Nasıl o sosyallesmek istiyorsa sizinde çıkıp kendinize zaman ayirmaya ihtiyacınız var. Hepimizin oluyor. Onun icin eşlerin de desteği şart