Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora git bence eltiminde oyle oldu ayni dediğin gibiydi eşinin kokusunu bile istemezdim tum bunlar gitti mideside bulanması bebegin kalbi durmuştu umarim oyle değildirHayırlı iftarlar arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim eşimin kokusundan bile rahatsız oluyordum mide bulantım çoktu ama hepsi birden kesildi mide bulantısı yok kukudan tiskinme de gitti bu ne demek oluyor bebeğimin Allah korusun kalbi mi durdu bu durumu yaşayan var mı
Hayırlı iftarlar arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim eşimin kokusundan bile rahatsız oluyordum mide bulantım çoktu ama hepsi birden kesildi mide bulantısı yok kukudan tiskinme de gitti bu ne demek oluyor bebeğimin Allah korusun kalbi mi durdu bu durumu yaşayan var mı
Kalbi durmuş zaten gittim gelişmemiş çocuk
Kalbi atıyor ama ses yok gözle görülüyor sadece dr ilaçları kesti düşüğe doğru gidiyor çocuk çok zayıflamışÇok normal bazen azalır bazen artar tamamen bitmiş de olabilir benim de sekiz buçuk haftalıkken falan tüm bulantım bitmişti tekrarını hiç yaşamadım. İnşallah sizde de tekrar başlamaz
. Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Hcg değerleriniz düşmeye mi başladı ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Hiç umudunuzu kesmeyin ama elbette olumsuza da hazırlıklı olun . Ben yoğun kanamayla hastaneye yattım hareket edecek bile gücüm yoktu diğer odalarda doğum yapmış hanımlar vardı bebek sesleri vardı geceleri gözümü kirpmadim o anneleri bebekleri düşündüm ağladım bebeğim gitti diye düşündüm ama Rabbim nasip etti . Riskli durumum devam ediyo . İnanın hiç birşey belli olmaz Rabbim hakkınızda en hayırlısını bilir ve elbet onu verir. Temennimiz Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsinKalbi atıyor ama ses yok gözle görülüyor sadece dr ilaçları kesti düşüğe doğru gidiyor çocuk çok zayıflamış
Allah ta ümit kesilmez ,inşallah durumu iyiye döner,sabır diliyorum..Kalbi atıyor ama ses yok gözle görülüyor sadece dr ilaçları kesti düşüğe doğru gidiyor çocuk çok zayıflamış
Allah razı olsun ama doktor clexsan kullanıyom kesti aspirin kesti progestanı da kesti düşüğe gidiyor kalp atışı sadece gözle görülüyor ses yok doktor o artık düşük dedi yoğun kanama olur gel direkt kürtaja alırız dediHcg değerleriniz düşmeye mi başladı ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Hiç umudunuzu kesmeyin ama elbette olumsuza da hazırlıklı olun . Ben yoğun kanamayla hastaneye yattım hareket edecek bile gücüm yoktu diğer odalarda doğum yapmış hanımlar vardı bebek sesleri vardı geceleri gözümü kirpmadim o anneleri bebekleri düşündüm ağladım bebeğim gitti diye düşündüm ama Rabbim nasip etti . Riskli durumum devam ediyo . İnanın hiç birşey belli olmaz Rabbim hakkınızda en hayırlısını bilir ve elbet onu verir. Temennimiz Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bu ikinci düşük ilki de kalbi durmuştuAllah razı olsun ama doktor clexsan kullanıyom kesti aspirin kesti progestanı da kesti düşüğe gidiyor kalp atışı sadece gözle görülüyor ses yok doktor o artık düşük dedi yoğun kanama olur gel direkt kürtaja alırız dedi
Bence baska bir Dr a daha gidin ayrıca annelere umudu kesmek yakışmaz . Bir hanım yazmıştı kanama yaşamış Dr bebek düşüyor demiş hcg 80 çıkmış iki gün sonra 81 olmuş sonra hızla yükselmiş ve bebeği saglikla dünyaya gelmiş . Bir sürü umut dolu hikaye var . Olumsuz ihtimali yaşamak çok zor inşallah Rabbim yaşatmasınAllah razı olsun ama doktor clexsan kullanıyom kesti aspirin kesti progestanı da kesti düşüğe gidiyor kalp atışı sadece gözle görülüyor ses yok doktor o artık düşük dedi yoğun kanama olur gel direkt kürtaja alırız dedi
Arkadaslarin cogu dedigi gibi net belirtiler keailince bu dinem insanin aklina dusuk kalp atimlari furmus mu geliyor genede gidinHayırlı iftarlar arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim eşimin kokusundan bile rahatsız oluyordum mide bulantım çoktu ama hepsi birden kesildi mide bulantısı yok kukudan tiskinme de gitti bu ne demek oluyor bebeğimin Allah korusun kalbi mi durdu bu durumu yaşayan var mı
İnşallah Allah razı olsun lütfen dua edinBence baska bir Dr a daha gidin ayrıca annelere umudu kesmek yakışmaz . Bir hanım yazmıştı kanama yaşamış Dr bebek düşüyor demiş hcg 80 çıkmış iki gün sonra 81 olmuş sonra hızla yükselmiş ve bebeği saglikla dünyaya gelmiş . Bir sürü umut dolu hikaye var . Olumsuz ihtimali yaşamak çok zor inşallah Rabbim yaşatmasıninşallah sizinki de umut dolu bir hikayeye dönüşür. Burdan bizde güzel haberlerinizi oluruz
![]()
Maşallah Allah bağışlasın inşallah bugün de kalp atışı 2 dakika da bir tık atıyordu kalbi iki doktora gittik sonuç aynı değişen bir durum olmadıGeçmis olsun bu mubarek ayda allah istediginize kavusturur insallahbu arada Kalp atışı zayıf diye doktoronuz neden kesin konuşmuş ayrıca 7 haftalık bebek nasıl zayıflamış gerçekten böylemi dedi belkide güçlenecek ve hayata tutunmaya devam edecek siz iyi düşünün iyi olsun kendinizi düşük yapicam diye şartlamayın ayrıca kalp atışı devam eden bebeği ne hakla gel kürtaj yapalım nasıl olsa yaşamaz gibi önyargilar yüklüyor size
Bu arada umudunuzu kaybetmeyin benimde iki kurtajim var kalp atışları durmuştu. Şimdi kendiliğinden ikiz bebeklerim var allaha bol bol dua edin
Rabbim ol der ve olur inşallah sağlıklı bir bebeise dönüşürMaşallah Allah bağışlasın inşallah bugün de kalp atışı 2 dakika da bir tık atıyordu kalbi iki doktora gittik sonuç aynı değişen bir durum olmadı