Bebek Beslenmesi birden kabız oldu oğlum:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gelincik53

canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
1.690
1
116
Rize
merhaba..dün oğlum 4.ay aşıısnı oldu gece ateşlendi düşürdüm elimden geldiğince.fakat sabah 5 gibi acı ağlayarak uyandı bi yandan da gaz çıkartıtyordu.hemen altını açtım bi baktım ceviz büyüklüğünde ve sert kaka yapmış.onu yaparken zorlanmış ve acı acı ağladı sanırım.neden oğlum birden kabız oldu kızlar yaa aşının bi etkisi olabilirmi..

canım ben o kabızlık sorununu 10 ay çektim demir ilacı ferrasanolu kullanamadım hiç kabız yaptığı için
hergün mutlaka siyah kayısı kaynatıp püresini yedirdim her mamasına z.yağı koydum ama nafiele hiç geçmedi kanmaya başladı artık doktor bi ilaç verdi şurup onu kullandık ve gün ılık suya oturma banyosu şimdi düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…