Biraz uzun gelebilir ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim:)
23 agustos'ta regl oldum. Adetin 3. Gunu doktor femara baslattı. 5 gun kullandırdı. Ardından meganon iğne başlattı. 3 gün vurup kontrole gittim Yani 11. Gun. Gitmeden de hissettiğim uzere ve ovu kitleriye takip ettiğim uzere yumurtalardan biri çatlıyordu. Catlayan yumurta haricinde 18er mm olan 2 yumurtam daha vardı. İğneyi bırak dedi
O 2 yumurta da 14 ve 15. Gunlerde catladı. Ovulasyon kitiyle tespit ettim ve catlamayı hissediyorum.... Sonra kit 2 gun sonra tekrar koyulastı ve anlam veremedim. Bır daha mı ovulasyon oldu emin olamadım. 8 eylulde tekrar silikleşti. yani adetin 17. Gunu
Kasık sancıları ve gogus hassasıyetı anormal artınca hamıleyım galıba dedim:) ama adetın 21. Gunu olecekmisim gibi bir sancı vurdu ve kurbanın 1. Gecesı solugu acılde aldım. Yumurtalıkların etrafında sıvı tespit etti doktor. Sanırım kist pstlamıs dedı, hcg testi yaptı 0.1 cıktı hamile degilsin dedi ve antıbıyotık verdı.
Su anda belki hala hamileyımdir ovulasyondan cok az gecmıstı hcgye bakıldıgında dıye bır tereddut yasıyorum... Normalde ovulasyondan 14 15 gun sonra regl olunur ve ben 3 ovulasyon mu yasadım simdi? Ve sımdı hangisini ovulasyon gunu kabul etmeliyim? Pcoslu oldugum için sabit bir tarihim yok ama ovulasyondan 14 gun sonra regl olurum bu degısmez. Hangı gunu ovu. Gunum kabul etmeliyim?