Birden fazla yumurtan olması

bygul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
17
2
25
Merhaba puregon pen 100 vurarak başladım ve bite letu kullandım doktor birden çok yumurtanın olduğunu söyledi riskli durumlar var kabul edersen çatlatma yapalım dedi çoğul gebelik olma ihtimalide var tek gebelikte olabilir hiç olmayada bilir dedi bu durumu yasan oldumu aranızdan bugün çatlatma iğnesini vurdum

Evet birden çok oluştu ama tek bebek tuttu ben de. Hiç risk falan var dememişti doktorum. İyi yapmışsınız. İnşallah tutar.

Seninki baya farklı ozaman canım hayırlısı ne diyelim
Birden fazla yumurta oluşmuştu o bakımdan yazdım. Yeterince büyüdüğü için iğneye gerek duymadı. Çoğul gebelik ihtimali vardı. Umarım size de gönlünüzce nasip olur.

Birden fazla yumurta oluşmuştu o bakımdan yazdım. Yeterince büyüdüğü için iğneye gerek duymadı. Çoğul gebelik ihtimali vardı. Umarım size de gönlünüzce nasip olur.
Benim aşırı karnimda şişlik var ve kasık ağrısı mevcut çok korkuyorum ohss olurum diye yarın kontrolüm var bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…