kulak memsinin hemen üstünde muhtemelen kıkırdakla, kulak memesinin tam ortasına bir tane deldirmiştim, geçen gün yatarken arkası düşmüş küpe çıkmış ki bu delik 4 ayık delikti, ertesi gün deliğe küpeyi sokamadım, içi dolu gibi tıkanmış elime sert bişey geliyor, o kulakta 4 deliğim vardı 3 e indi şimdi :)) neyse artık birini feda ettim en azından rahat uyumama bir engeli kaldırmış oldum
kıkırdak tamamen iyileşmeden 30 dakika içinde kapanır çünkü hücre bölünmesi kıkırdakta daha çok olur, ben 5 dakika küpeyi temizlik amaçlı çıkarmıştım 3. gün falan sokarken zor girmişti
Kizlar yaklasik alti aydir kupeyi on saniyeden cok cikarmadim. Artik cikarsam cunku kulagim morardi ve agri yapiyo. Kulagimin deligi kapanir mi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorgan iğnesi, ayy iyi cesaret :)Ben de 2.yi kalın yorgan iğnesi ile delmiştim..Üstelik hiç acımamıştı.
Yavaş yavaş çevire çevire deldim, zaten arkadan ucu çıkınca gerisi kolayca çıktı.
Çıkarır çıkarmaz hemen altın küpe taktım, nokta olanlardan.. 1ay kaldı kulağımda..
yorgan iğnesi, ayy iyi cesaret :)
aman aman , durun bence :)22 yaşındaydım o zaman.. arkadaşlarım sürekli iğneyle kulaklarını delerdi, ben de heves etmiştim.
İlk delerken korktum ama baktım hiç acımadı, çok da kolay olmuştu.
Bu konuyu görünce hatırladım ben de.. 3.yü de mi delsem acaba..??
Bence de sağlık şakaya gelmezaman aman , durun bence :)
Ben de 2.yi kalın yorgan iğnesi ile delmiştim..Üstelik hiç acımamıştı.
Yavaş yavaş çevire çevire deldim, zaten arkadan ucu çıkınca gerisi kolayca çıktı.
Çıkarır çıkarmaz hemen altın küpe taktım, nokta olanlardan.. 1ay kaldı kulağımda..
Walla bravo canım,ben bir deliğe küpe takmaya üşeniyorum sen 7 delikle nasıl başa çıkıyorsun şaştım doğrusubenim bi kulağında 7 delik ardı hiç sıkıntı olmadı kıkırdak kolay kapanmıyor. bikaç senedir takmıyorum.