- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
-
- Konu Sahibi Airbender33
Konuyu yanlış yere açtın bacım biz mahsum çocuklarızKızlar benim aktif seks hayatım var şu an. Islanmada ve diğer şeylerde hiç sıkıntı çekmiyorum. İlk ilişki çok güzel oluyor. Ama bazen 1 saat sonra ikincisini yaptığımda yine ıslak olmama rağmen seksten sonra canım çok acıyor. İşerken bile yanma oluyor. Yaparken sorun yok güzel ama sonrası, özellikle ikincisinden sonra çok yanma oluyor. Bu normal mi? Size de oluyor mu? Nasıl düzeltebilirim bunu? Partnerimle konuştum biraz hard yaptığımız için oluyor dedi, bir dahakine daha yavaş yaparız. Ama emim değilim yani
Soruya kendin cevap vermisinKızlar benim aktif seks hayatım var şu an. Islanmada ve diğer şeylerde hiç sıkıntı çekmiyorum. İlk ilişki çok güzel oluyor. Ama bazen 1 saat sonra ikincisini yaptığımda yine ıslak olmama rağmen seksten sonra canım çok acıyor. İşerken bile yanma oluyor. Yaparken sorun yok güzel ama sonrası, özellikle ikincisinden sonra çok yanma oluyor. Bu normal mi? Size de oluyor mu? Nasıl düzeltebilirim bunu? Partnerimle konuştum biraz hard yaptığımız için oluyor dedi, bir dahakine daha yavaş yaparız. Ama emim değilim yani
Bir süredir sıkıntı çekiyorum bu konuda. Nasıl yanlış yere açılmış? AnlamadımTavşan mısınız arkadaş?Hard'a ara verin bir süre ve konu yanlış yere açılmış.
Hard bir konu olduğu için +18'e açılması lazımdı.Burası kaynana, elti, görümce, koca gibi dertlere ait.Sen de var mı?Yok.Bir süredir sıkıntı çekiyorum bu konuda. Nasıl yanlış yere açılmış? Anlamadım
Niye dert sadece akrabalardan mı ibaret??Hard bir konu olduğu için +18'e açılması lazımdı.Burası kaynana, elti, görümce, koca gibi dertlere ait.Sen de var mı?Yok.
Hayır bu konu için farklı bir bölüm var.Niye dert sadece akrabalardan mı ibaret??
Bilmiyordum. Nasıl değiştirebilirim?Hayır bu konu için farklı bir bölüm var.
Ablacığım, hard diyorsun, tavşan gibiyiz diyorsun.Burası farklı yani, senin dert +18 anlatabiliyor muyum?Niye dert sadece akrabalardan mı ibaret??