• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birde Buraya Bakııınnnn Pişman Olmazsınız :)).. (TAKAS YAPILIR )

hyperion

deniz
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
193
3
38
İzmir
merhabalar kullanmadığım elbiselerimi, kıyafetlerimi satmaya karar verdim ayrıca gelinliğimi ve bindallığımıda uygun fiyata vericem arkadaşlar fiyatları çoğunun üzerinde yazıyor yazmayanları sorun fiyat vereyim çoğunu düğünlerde 2-3 saatliğine giydim kafama uyarsa takasta düşünebilirim :)
$Fotoðraf0211.jpg $Fotoðraf0212.jpg $19.jpg $18.jpg $20.jpg $14.jpg $13.jpg $12.jpg $DSCN3194.jpg $DSCN3191.jpg $9.jpg $d.jpg $31.jpg $30.jpg $29.jpg $26.jpg $25.jpg $24.jpg $23.jpg $guliz4.jpg $guliz3.jpg $guliz.jpg $guliz 2.jpg $15.jpg $16.jpg $17.jpg $guliz5.jpg $guliz6.jpg $7.jpg

merhabalar kullanmadığım elbiselerimi, kıyafetlerimi satmaya karar verdim ayrıca gelinliğimi ve bindallığımıda uygun fiyata vericem arkadaşlar fiyatları çoğunun üzerinde yazıyor yazmayanları sorun fiyat vereyim çoğunu düğünlerde 2-3 saatliğine giydim kafama uyarsa takasta düşünebilirim :)
Eki Görüntüle 999950

canım payet gece elbisesini 1 kez düğünde giydim 3 saatliğine giyildi 40 beden ben 200tl düşünüyorum ama senin kafanda bi fiyat varsa düşünebilirim senin kafandaki fiyat nedir ?
tatlım o aslında pembe değil turuncu ama fotoda niye öyle cıktı bende anlamadım oda 40 beden fiyatı 50tl..

:(:(:(:( uzulerek söyluyorum. ben 44 bedenım :( canım malesef zorlasamda olmaz benım bırde göbek ve yanlarımda sıkıntı var. yınede tesekkur ederım sımdıden alacaklara hayırlı olsun.

abiyeleriniz çok hoşmuş ben 38 gıyıyorum ama turuncu elbisenin bol ve kolaltı ölçülerini yazarsanız sevınırım bır de rengı tam gorunecek bır resım daha ekler mısınız

Cnm takas için olumlu yada olumsuz bir dönüş yapmadın bana :26::26:

Back