BiRde Benim Evimi Görmek İstermisiniz???

hamidekemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
70
0
86
34
İstanbul
$CIMG0091.webp$CIMG0103.webp$CIMG0105.webp$CIMG0101.webp$CIMG0099.webp$CIMG0096.webp$CIMG0090.webp$CIMG0095.webp$CIMG0094.webp$CIMG0093.webp$CIMG0107.webp

Allah tamamına erdirsin canım evin çok güzel ağız tadıyla bir ömür oturman dileğiyle..

Son düzenleme:
güle güle oturun canım ama bi önerim var.koridor va salonun fıstık yeşili rengi boğmuş evi.daha açık bi renk evi daha güzel gösterir mesela lila rengi

güle güle oturun canım ama bi önerim var.koridor va salonun fıstık yeşili rengi boğmuş evi.daha açık bi renk evi daha güzel gösterir mesela lila rengi

teşekkür ederim öncelikle yorumun için.Haklısın eve girdiğimden beri taktığım tek sey o fıstık yeşilleri ama kiracıyız o yüzden değiştirmek istemedim nolucağı belli olmaz diye.Süs eşyaları avizelerle falan evi bütünlicem inş kendi evim olunca.

salonun duvar rengi ile halının kenarlarının rengi kesinlikle uymamış cnm enazından salonun rengini değiştrmelisinin onun haricinde çok kibar güzel bir evin var güle güle oturun

teşekkür ederim öncelikle yorumun için.Haklısın eve girdiğimden beri taktığım tek sey o fıstık yeşilleri ama kiracıyız o yüzden değiştirmek istemedim nolucağı belli olmaz diye.Süs eşyaları avizelerle falan evi bütünlicem inş kendi evim olunca.

tahmin ettim canım kiracı oldugunu çünkü bende kiracıyım ve ev bakarken böyle fıstık yeşili koyu pembe yada turuncuya boyalı ev çok gördüm.sanırım boya ya ucuz oluyo yada biyerden artıyo getirip oraya sürüyolar nasıl olsa kiraya verilcek ev diye.inşallah en kısa zamanda ikimizde evlenirizde evimizi istediğimiz renge boyarız.

tahmin ettim canım kiracı oldugunu çünkü bende kiracıyım ve ev bakarken böyle fıstık yeşili koyu pembe yada turuncuya boyalı ev çok gördüm.sanırım boya ya ucuz oluyo yada biyerden artıyo getirip oraya sürüyolar nasıl olsa kiraya verilcek ev diye.inşallah en kısa zamanda ikimizde evlenirizde evimizi istediğimiz renge boyarız.

Sanırım öyle ama ne güzel yatak odasını kum bejine boyamışlar misafir odasınıda boyasalarmış:)eve tutmaya geldiğimizde her eve girdigimde söylendim o boyanın rengine:Dinş en kısa zamanda kendi evimize gecerde cok daha güzel dizayn ederz.Kiracı olunca anca bu kadar yeter.

Back
X