Kontakt Lens Birde bende görün bakalım lensleri:)

tşk ederim .. solotıca esmeralda hakkında bir fikrin varmı acaba denedin mi ya da deneyen varsa fikirlerini paylaşabilir mi ??

tşk ederim .. solotıca esmeralda hakkında bir fikrin varmı acaba denedin mi ya da deneyen varsa fikirlerini paylaşabilir mi ??

valla tek fikrim burada gördüklerimle cnm,ama ben beğenmiştim.düşündüklerimin arasında var mesela:KK34:

merhaba ben dün aradım sipariş verdim vetmandan bakalım nasıl olacak? çok merak ediyorum senin gözlerini çok beğendim ama bi tanede her iki gözününde olduğu bi foto koysan hep tek gözünü koymuşsunya bütün olarak nasıl duruyor acaba merak ettim cnm

merhaba ben dün aradım sipariş verdim vetmandan bakalım nasıl olacak? çok merak ediyorum senin gözlerini çok beğendim ama bi tanede her iki gözününde olduğu bi foto koysan hep tek gözünü koymuşsunya bütün olarak nasıl duruyor acaba merak ettim cnm

çok sevindim adına.eminim süper olacaktır sendede..eklersin artık fotonu..,
tmm birazdan ekliyorum iki gözümüde:KK34:

tamamdır özlemcim teşekkür ederim.. çok güzelsin maşallahh :):nazar:

gelsin bakalım nasıl olcak :) birde bakır rengi toprak renk makyajda lens kendini tam gösteryor bence

size en cok solotica guartzo yakistirdim
siyah gözde nasil olur acaba bu lens:KK68:

konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim solotica almak istiyorum topazio ve quartzo arasında kaldım topazioyu bi cok resimde gözrdüm sanırım hepsi falshlı resimlerdi kararsız kalmıştım şu anda sayenizde bir karar aldım....

amazon sky blue muhteşemmm çok beğendim nası doğal inanamıyorum hiç beklemzdim

B&L BLUE.ama hiç sevmedim bana hiç ytakışmadı:KK50:

B&L BLUE Ve B&L Grey arasında kaldım :S Böyle açık mavi gibi ama mavi olduğu uzaktanda belli olacak istiyorum çok kararsız kaldım. Napsam sizce ? Gözlerim Koyu kahverengi. Şuan freshlook hareli gri kullanıyorum ama sıkıldım. Daha dikkat ceken bir mavi istiyorum.Sizce hangisi kızlar lütfen yardım edin :26:

X