Kontakt Lens Birde bende görün bakalım lensleri:)

zZzlem

İNŞALLAH BİR GÜN........
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14.731
10
MERHABALAR.bende lens kullanmaya yeni başladım..buradaki fotolardan çok şey öğrendim..alıcaklarım ve almak istediklerim oluştu sayenizde kafamda..
bende şimdi kendi kullandığım lenslerimi sizlere fikir verir diye eklemek istedim..
ben FRESHLOOK GRİ,FRESHLOOK GREEN,AMAZON SKY BLUE ve son olarakta SOLOTİCA GUARTZO KULLANIYORUM...
en çok beğendiğim SOLOTİCA GUARTZO..hem yapısı doğal,hemde çok rahat..
AMAZON SKY BLUE,da bir sorun var,kayma ve batma yapıyor bir tanesi,aldığım yerle görüştüm firmaya göndericekler bakalım..
şimdilik bu kadar..
yeni aldıkça ekler fikir veririm sizlere..:KK34:

canım hepsi çok güzel ama ben solotica quartzo yu daha çok beğendim.çok doğal duruyo.

Çok doğal durmuşlar.
Renkli lenslere karşı bir önyargım vardı.Kırıldı.
Ben de renkli almak istiyorum.:KK69:
İtiraf edeyim Amazon Sky Blue en en en doğal duranı.

hepsi ayrı ayrı yakışmış
yaptığın makyajlar da daha bir güzel göstermiş lenslerini:KK54:
benim de freshlok mu ne öyle bir marka lensim var hediyeydi
zümrüt yeşili çok tatlı ama lens beni çok rahatsız ediyor ya bir türlü alışamadım

ay maşallah gözlerin zaten çok güzelmiş, lensler de renk katmış. pek bi güzelller:nazar::nazar::nazar:

uzun zamandır araştırdığım ve almayı düşündüğüm quarzolari böyle güzel görünce bir kez daha icime sindi..nerden aldigini ve solusyon olarak ne kullandığını öğrenebilir miyim ?

uzun zamandır araştırdığım ve almayı düşündüğüm quarzolari böyle güzel görünce bir kez daha icime sindi..nerden aldigini ve solusyon olarak ne kullandığını öğrenebilir miyim ?

çok tş ederim:KK71:
bana teknolog arkadaşımın hediyesi guartzolarım.:KK69:
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=159443
link veriyorum vetman nikli arkadaşımız satışını yapıyor,çoğu kişi kendisinden aldı..bende alıcağım kendisinden..irtibata geçersen en kısa zamanda seninde olur bu muhteşem lensler:KK69:

X