Birce Akalay Ünalmış

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413
19 Haziran 1984
Kendi dilinden Birce Akalay:
"Ben, 1984 yılında İstanbul’da doğdum. Tek çocuğum. Annem ev hanımı, babam ise serbest meslek sahibi. 3.5 yaşında bale eğitimi almaya başladım ve bu eğitimim 13 yıl sürdü. Lisede konservatuvarın bale bölümüne hazırlanırken, bir sakatlık yaşadım ve sınavlara giremedim. Ancak bu sakatlık, benim tiyatro ile tanışmama sebep oldu. Çok geçmeden Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde... tiyatro eğitimi almaya başladım. Dört yıl süren eğitim sürecim, tıpkı bir konservatuvar eğitimi gibiydi. Lise sonrası İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Drama Bölümü’nde okumaya başladım. Ancak çalışma hayatım, okulun bölünmesine neden oldu. 2004 yılında, Star TV’de spor spikerliği yaptım. Kısa bir süre de TV8’de çalıştım. Ama hep bir yanım tiyatroyu özlüyordu. Sonunda dayanamadım ve ani bir kararla işimden ayrılıp, konservatuvar sınavlarına girdim. Başarılı da oldum. Şu anda Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim hayatımı sürdürmekteyim. Bale, tiyatro ile birbirine çok yakın bir sanat dalı. Sahne aynı, mimikler ve duygular aynı. Belki çok ayırıcı özellikleri de vardır. Ancak tiyatroya, oyunculuğa aşık oldum. Artık benim hayallerimi oyunculukta elde edeceğim başarılar süslüyor. Kariyerim boyunca da hep süslemeye devam edecek.

Oyunculuk Deneyimi :
Ekran önünde yok. Erken olduğunu düşündüğüm için hiç denemedim. "Kader" dizisi benim ilk oyunculuk deneyimim. Oyunculuk adına yaptığım en önemli şey, onu hálá öğrenmeye çalışmaktı. 3,5 yaşında bale ile sahne kokusuna alışmış birisi olarak bu mesleği asla bırakamadım."
(alıntıdır)

ben çok beğeniyorum birceyi doğal güzel,makyaja ihtiyacı yok,
böylesi ekranlarda yok denecek kadar az....

çok hoş bir kız.
2004 türkiye 3. güzeliymiş..
yalnız dudakları ve burnu estetikliymiş

Son düzenleme:
burnu estetik değil bence çok düzgün kusursuz bir burnu yok çünkü
dudaklarda estetik gibi durmuyor bence çok belli oluyor çünkü dolgulu dudaklar

bnde beğeniyprum
gözleriinn yapısı çook değişik güzel
ayrıcada yusufla yakışıor

bende kirpiklerinin uzunluğu ve kıvrımlığını çok beğeniyorum.

Bence gözleri ve saçları çok güzel kendisini çok beğeniyorum oyunculuğuna hiç laf yok gayet başarılı oynuyor :)::):

çok güzel bi kadın...estetiği yok bence.. estetikli burun ve dudaklar ben burdayım diye bağırırlar

burnu da çok doğal duruyor dudakları da..çok alımlı

ayrıca abuk sabuk fotoğrafları da yok çok düzgün yaşayan bir kız...

bende çok beğeniyorum. kolay kolay birine güzel diyemem ama bence güzel bir kız. duru ve farklı.

bende kolay kolay güzel demem birine, zor beğenirim ama birce çok güzel bence.gözleri yeter zaten

ben size güzel kadın ama estetikliymiş demiştim bakın bi arkadaş konusunda onun estetiğinden bahsedip foto koymuş link yasak sanırım ben de fotosunu koyuyorum

O resimleri birleştirip konu açan benim,buraya da yazayım,Birce Akalay'ın dudağına hangi uygulamayı yaptırdığını bilen varmı,çok doğal duruyor,bende yaptırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…