7. çiftimizi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan ... 1. OLDULAR :lepi:
* nickler açıklanmıştır....
* yarın resimler silinecektir....
kazanan arkadası tebrık ederım....
ask dolu bı paylasım icın aslım sanada tsk ederım kusum
Neyse 4. oldukohaoldumsmile
Bu arada 1. Burcuözge arkadaşımm Allah bozmasın mutluluğunuzua.s. 2. ve 3. arkadaşlarıda kutluyorumzemuszemus Ankete katılan herkesi öpüyorumŞeniz
kazanan arkadası tebrık ederım....
ask dolu bı paylasım icın aslım sanada tsk ederım kusum
teşekkür ediyorum kızlarr hepiciinizi öpüyorumm mcukk mucukk Şeniz
böylelikle artıkın yarışmalardanda hevesimi almış bulunuyorum bol boll oylamalara katılırım artık :roflol:
aslıcım zahmetlerin için teşekkürler:1hug:
Tebrikler burcuözge arkadaşımm hihoyyyt nazrlar değmesin size
Sanırım en anlamsız bakan çiftte biz olduk olduk kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile
olur mu tatlım öyle şey :1hug:
sadece bizikisi yarışmanın konseptine uygundu :roflol: hemde 3 sene önce mi ne çekilmiştik bunu he... demek kullanmak için yeri gelecekmiş
hee bu arada takipteydim sürekli yarışma için foto çekilindiğini düşünen arkadaşlarım var.
burda bir çoğunuz, ki yarışmayı başlatan arkadaşımda dahil bu fotonun senelerdir profilimde durduğunu bilr. asla ve asla bu yarışma için çekilmedik a.s
hatta aslı direk aa inşallah bu fotoyla katışır diye düşündüğünüde belirtti.yerimseniben
burdan merak edenlere dip not olsun :1hug:
olur mu tatlım öyle şey :1hug:
sadece bizikisi yarışmanın konseptine uygundu :roflol: hemde 3 sene önce mi ne çekilmiştik bunu he... demek kullanmak için yeri gelecekmiş
hee bu arada takipteydim sürekli yarışma için foto çekilindiğini düşünen arkadaşlarım var.
burda bir çoğunuz, ki yarışmayı başlatan arkadaşımda dahil bu fotonun senelerdir profilimde durduğunu bilr. asla ve asla bu yarışma için çekilmedik a.s
hatta aslı direk aa inşallah bu fotoyla katışır diye düşündüğünüde belirtti.yerimseniben
burdan merak edenlere dip not olsun :1hug:
resimlerinizi sildim arkadaşlar ... sözümü tuttum yane kaydirigubbakcemile3
canım benım bu konuya bende mudahale etmek ısterım...
evet arkadaslar burcuya ben teklıf ettım aa bu resımle katılsana dıye..
oda benı kırmadı sağolsun..
çok önceden çekilmiş bir resim..benimde çok beyendiğim bir resimdi...
ayyy :kedi:teşekkür ederim canımmmburcuozge tebrik ederim gusel fotoydu cok begeniyorum sizi allah ayırmasın:)
canımm Şenizburucucm tebriklerrrr
5-6 nuamrayıda tebrik edıyorum
Doğrudur canım ben siz olduğunuzu bile anlamadım eski olduğu belli...Aslıyla öyle bi konuşma yaptığınızıda hatırlıyorum...
Asla öyle bir düşüncem olduğu için söylemedim...
Canımm yaw yine bi buluşma :içelim::teytey:
yeşil hemen katılmışşsın buna da kusur kal be kusur:1closedeyes:
hakkaten sempatik bi çift kazanmış,burcucum cnm tebrikler,opuyorumnanaktan
sizin düğün fotolarınızıda görmüştüm,hemencik tanıdım görünce,ömrünüz boyunca hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?