Birbirimize destek olalım sigaradan kurtulalım

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
merhaba arkadaşlar;
yaklaşık 10 yıldır sigara içiyorum fakat 3-4 yıldır daha da abartarak günde 1 paketten fazla içmeye başladım.bırakma denemelerim oldum fakat başarılı olamadım.her defasında daha da arttı sigara içme isteğim ama artık hem maddi hem de manevi olarak yıprandığımı fark ettim ve artık sigarayı bırakıyorum hem de eşimle birlikte.evimizde artık sigaranın adı bile geçmicek,sigara diyen belirlenecek cezaları alıcak,bi oyun bi yarışma şeklinde hem sağlığımıza hem de paracıklarımıza kavuşacağız inşallah.şimdiiiiiii diyorum ki burda sigara bırakma deneyimlerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım.hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Slm Turlik .Öncelikle bu çabandan dolayı seni kutlarım.18 yıl sigara içtinten sonra bu hastalıktan kurtulmuş biri olarak sana sigarayla savaşanlar derneğinin yayınladığı görsel kitapve TEKUMUT adlı bitkisel karışımı öneririm.Bu karışımı kullanmaya başladığın an sigarayla ilişiğini kesmiş oluyorsun ve kitabın görsel etkisi de oldukça etkili. Dilerim vazgeçmez ve bu illetten kurtulursun.

desteğin için teşekkür ederim YAĞMURUNSESİ...
tavsiyelerini dikkate alıcam mutlaka.yarın pazartesi ve ben yepyeni tertemiz bir hayata başlıcam.mutlu ve umutluyum.şimdiye kadar bedenime ve cebime verdiğim zararın farkına varamamışım ama bugün verdiğim karar beni gerçeklerle yüzleştirdi hele ki artık bebek yapma isteğim fazlasıyla artıp birkaç aydır olmaması da verdiğim kararı kesinlikle uygulamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurdu.şimdi hayatıma bir kişi daha ekleme düşüncesi beni sigaradan alıp öyle uzak öyle güzel yerlere götürüyor ki...:))...

Yıllarca çocuklarımın yanında sigara içerek onlara ne denli zarar verdiğimi bırakınca çok daha ii anladım.Sen bebişini şimdi verdiğin kararla bu zarardan başından koruycaksın seni tbrk ederim:KK49::KK9:

Ben dün akşam son sigarayı içtim bugün yok daha içmeyi de düşünmüyorum.Yazık bana diyorum bedenime 16 senedir bil fiil bir paket sigara içtim .2-3 sene kadarda günde 2 paket içtim.Ne eziyet ama düşünsene zavallı ciğerlerim.Yarı yolda bıraksalar beni ne kadar haklılar.En kötüsü ne biliyo musun?boğularak nefes alamayarak ölmek korkusu.Son zamanlarda yaşıyorum çok gece yatınca soluk alamıyorum.Ne kadar erken o kadar iyi.KOlay gelsin

X