Saç Rengi ve Saç Boyama Birazdan röfle yaptırmaya gidiyorum

link neden verildi bitle ilgili bir sorunmu var ben okumadımda birden link ve konu çıkmış üstelik mune yönetici tarafında silinmiş yazılarınız ne demek oluyor bu neden gerek duyuyorsunuz böle birşeye

canım bende anlamadım niye link atmışlar konuya ne alaka

cok güzel olmuş güle güle kullan cnm saclarını....

teşekkür ederim canım. kumralsan büyük ihtimal yakışır gibi geliyor. canım instyla diye bir site var. oraya resmini yüklüyosun çeşit çeşit saç rengi ve modeli var. oraya bi bak istersen güzel bi site az çok kafanda bi fikir oluşur.

canim roflenin rengi guzel ama alt bazinda cok kirmizlik var.. rofleni siklastir..inanilmaz guzel olacagina eminim ben..

teşekkür ederim canım. alt rengini ben boyadım hafif bakırlı bi renkti. bu tarz hoşuma gidiyodu ama ilerde deneyebilirim senin dediğin gibi. sıklaştırabilirim.

canım bornovada evime çok yakın bir kuaför. öyle bilindik bi kuaför değil. ünlü kuaförler saçımı mahvetti bir ton para döktüm. bide burayı demeyeyim dedim saçımı güzel kesmişti. ismi mesut yonca kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…