Saç Rengi ve Saç Boyama Birazdan röfle yaptırmaya gidiyorum

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
of çok heycan bastı şu kuaförler saçımı mahvettikleri için her kuaföre gideceğimde böyle heycanlanıyorum korkuyorumm. umarım saçımı yakmazlar ve istediğim gibi olurrrrrr

Hadi bakalım ,içinize siner umarım.Kuaförünüzü iyi araştırdınız mı??

yaptırdım kızlar fena olmadı. çok yıpranma olmadığına şükrediyorum. zamanla rengide oturur yine de içime sindi. resimlerimi eklicem.

Hadi bakalım ,içinize siner umarım.Kuaförünüzü iyi araştırdınız mı??

canım aslında kuaförü tanımıorum öyle ünlü bir kuaförde değil. daha önce izmirli ünlü kuaförlere gittim saçımı mahvettiler paramla rezil oldum. bu kuaför sıradan, önce denemek için saçımı kestirdim güzel kesti. röfle için de konuştum olabilecek ihtimalleri açık açık söyledi güven verdi bana. güvendim bende bugün yaptırdım sonuç güzel oldu. biraz diplerde bazı yerlerde paket izi kalmış ama oda uzayınca dip boyatınca düzelir. beğendim yani.

güle güle kullanın..bend e2 3 aydır röfleye devam mı etsem koyu mu yapsam derken aynı kaldım
umarım bende mutlu olacağım bi renge kavuşurum

hayırlı olsun güle güle kullanın ama sanki biraz turunculuk var gibi gördüm ben:26:

canım alt rengini ben boyadım tarçın bakırlı bi karışım hazırlamıştım ondan öyle. ben böyle seviyorum biraz :)

canım alt rengini ben boyadım tarçın bakırlı bi karışım hazırlamıştım ondan öyle. ben böyle seviyorum biraz :)

Hııı öyleyse soruna yok canım bende dedim kuaförmü yaptı çünkü kuaförlere ne anlatsak tersini yapıyorlar mübarek

hehe evet canım haklısın çok çektim kuaförlerden.en son kendim boyuyodum hep diplerimi artık sarı yaptırayım dedim. yaptırdım sarının tonu tam sevdiğim gibi ama bi kaç tane paket izi rahatsız ediyor beni onları düzelttircem yanmadığına şükrettim bide genelde yakıyolardı saçımı hep

link neden verildi bitle ilgili bir sorunmu var ben okumadımda birden link ve konu çıkmış üstelik mune yönetici tarafında silinmiş yazılarınız ne demek oluyor bu neden gerek duyuyorsunuz böle birşeye

ben çokbeğendim
bnm saçlarımı mahvetti kuaför
ama sen sanslısın

arkadaşım hemen hemen her konuda link veriyorsun bi sorun varsa açıkça yardım isteyebilrsin:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
of çok heycan bastı şu kuaförler saçımı mahvettikleri için her kuaföre gideceğimde böyle heycanlanıyorum korkuyorumm. umarım saçımı yakmazlar ve istediğim gibi olurrrrrr

inşallah istedigin gibi yapmışlardır nasıl oldu cnm beyendinmi bende kumralım bana civciv sarısı yakışırmı sence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…