benim kizda kucagina almami isteyince basliyor zirlamaya pek bi cadoloz, ondan sonra acikdi mi direniyor habire agliyor vermicem diyorum agliyor gozlerimin icine bakarak
nolur ver diyor sanki!!!
gulucukler saciyor ortaliga
kollarda gezmeyi, sallanmayi pek seviyor hanfendi, bi kac gundur disariya cikmadik hem soguk hemde canim pek istemiyor, oglumda annem' gilde cunku okullar tatil ama cok cok cok ozledim yarin yada bugun getircem insallah
Okuldan arkadas gelcek insallah yarin gelebilirse cok ozlemisim yahu,
ha bi de borek yapcam ne guzel borek tarifleri var burda ya dun gordum canim pek cekti !!!
bi de benim kiz pek seviniyor abisi onunla ilgilendigi zaman abisini yalayip bitiriyor oglan da oyle masallah
bezini degistirdigim zaman ici rahatligo bi gorseniz gobegini poposunu kaldirip duruyor
rahatladim dercesine; babasi kucagina alirken pek seviniyor, bi guluo babasina bir gorseniz hic yabancilik cekmiyor baskalarina karsi ne guzel abisi gibi iste
tombik oldu yanaklari masallah babasi isirasim geliyor diye ama kiyamiyor isir diyorum, delimisin sen diyor yapamam ama sonra dayanamayip iki kucucuk isiri veriyor hemen aglamaya basliyor opunce yeniden guluyor benim cadoloz Merve' m