Biraz uzun ama lütfen yardım

Cckbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
22
2
36
30
Arkadaşlar adetimden iki gün önce beta hcg 72 geldi ama adet haftamda pembemsi kormızıya dönük akınlar görünce heralde adete döncek dedim sonra adetim başlamayınca beta hcg 72 olduğu günden 4 gün sonra beta verdim 856 çıkmıştı 3 gün sonra verdim 3856 çıktı o gün doktor ultrasonla baktı karından dış gebelik olabilir dedi perınatoloji uzmanına gittim aynı gün oda bana dediki rahimde iki kese var rahim dışındaki kist olabilir taki edelim 4 gün sonra gel dedi 4 gün sonra gittim beta hcg 17 bin alttan muane etti ve bu kesin dış gebelik dedi laparaskopi yapcaz biz güvenemedik üniversite hastanesinin perinatploguna gittik oda ikiz gebelik var rahim dışındaki gebelik kisti ama diğer doktor öyle dediyse lağaraskopi yapalım riske atmayalım seni dedi üniversite hastanesine yönlendirdi orada asistanlar herkes baktı gebelik kisti ameliyat etmeyelim takip edelim dediler iki gün sonra çağırdılar iki gün sonra beta hcg 24 bin çıktı ve iki keseden biri küçük kalmış ondan kaynaklı bu dediler pazar günüydü bunu dediklerinde çarşamba sabahtan tekrar gel dediler yani bugün gittim beta hcg 47 bin çıktı alttan muane ettiler gene küçük kese gene küçük olarak kalmış ama büyük kesede sanki büyümemiş gibi fakat ultrason farklı olabilir ölçümler o yüzden farklı yarın tekrar gel prof görsün seni dediler eğer keseler büyümezse gebelik sonlandırırız dedi ama bugünki beta hcg mi görmeden konuşmayı yaptı sonuç yeni çıktı

Beta da guzel artmış bir yandan. Bence acele etme. Biraz bekle. Gelişmediğinden, kalp atımı vs olmadığından emin olunsun sonra işlem yaptır derim. Biraz beklesek bir riski var mı diye de sor sen. Bekleme sansın varsa eğer beklet… herkes farklı bir şey söylemiş. Senin açından da zor bir durum. Rabbim yardımcın olsun. Hakkında hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…