Biraz motive edici hikaye duymak istiyorum(bebeğimi kaybettim)

Zelihaa97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
43
8
86
27
Kizlar merhaba birkac defa baslik açtım bu süreçte merak ettiklerim için ama bu sefer pozitif hikaye duymak için acıyorum.
3 hafta önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 gün öncesinde kontrolüm vardı ve hiçbir sorun yoktu gebelik boyunca ufak bir kanamam dahi olmadı o kadar yolundaydı hersey... Ama o gece hersey degisti. Biraz ağrım vardı ama arada oluyordu rahim genişliği için normal demişti doktorum. O gün aynı şekilde ufak ağrım vardı ama uyudum sonra daha şiddetli ağrıyla uyanıp tuvalete gittim ve kanamam olduğunu öğrendim ve hemen hastaneye gittik hersey 1 saat içinde oldu hemen muayene edildim bebeğin ayakları vajendeydi ve tam acikligim vardı doğum başlamıştı.
O saatten sonra doğumdan başka şansımız yoktu. Olay bu şekilde gelişti ve ben kendime gelemiyorum hala...
Tekrar bebek istiyorum inşallah tez zamanda olur hala kanamam bitmedi 2 defa metiler kullandım daha ne kadar kanama sürer bilmiyorum gebelik içinde 3 ay koruma verdiler aynı durumları yaşayan var mı biraz fikir cerecek hikayesini anlatacak inanın en ufak bisey duymak bile rahatlatıyor beni uzundan olsa yazın lutfen

Ben değil ama ablamın 6 aylık bebeği ölü doğdu 6 ay beklerseniz iyi olur dedi doktoru ablam yanlış korunmayla 3 ay sonra yeğenime hamile kaldı şu an çok şükür 8 yaşında bi kızı var doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin Allah en doğru zamanda nasip edecektir inanınAblam aylarca psikiyatri kliniğinde tedavi gördü o acı asla geçmeyecek diyodu şu anda dün akşam yediği yemek gibi anlatıyor olayı o psikolojiden çıkamayacak gibi düşünüyoduk hatta kendine çocuğun olunca unutacaksın diyoduk beş çocuğum olsa bunun acısı azalmaz aynı olur diyodu şimdi o dönemde öyle geliyo ama şu an aklıma bile gelmiyo muhtemelen sağlıksızdı böylesi belki daha iyi oldu diyo kendinize çok dikkat edin önemli olan sizsiniz inanın tez zamanda Allah kucağınızı doldursun

Amin inşallah tesekkur ederim
Bilmiyorum bende hemen olursa daha iyi olacakmışım gibi geliyor ama kaybetme korkum daha tazeyken nasıl dayanırım onu da bilmiyorum en hayırlı zamanda olsun insallah

Amin inşallah tesekkur ederim
Bilmiyorum bende hemen olursa daha iyi olacakmışım gibi geliyor ama kaybetme korkum daha tazeyken nasıl dayanırım onu da bilmiyorum en hayırlı zamanda olsun insallah
Korkularınızda o kadar haklısınız ki ablamın ilki 6 aylık en ufak bir problem yokken düştü yeğenimde 8 aya kadar gebe gibi bile davranamadı her an bişey olacak korkusuyla şimdi diyo ki keşke keyifle geçirseydim o günleri diyo kendinizi hazır hissediyosanız doktorun söylediği sürwden sonra tekrar deneyin bence bu risk 3 ay sonrada aynı 1 yıl sonrada geleceği varsa ne yaparsanız yapın geliyor emin olun inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri paylaşırsınız dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…