• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz Meyveli/Tatlı ve Çekici Koku Önerisi Olan Var mı?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Biraz yani hafif meyveli ve çekici bi koku istiyorum. Ama sırf meyveli,tatlı değil.(Örnek:Candy) Acımsı, ilaç gibi, ağır bi kokuda olmazsa sevinirim :31: Önerilerinizi bekliyorum kızlarr..

NOT: İstediğim tarza uygun sevdiğim bi kokuyu yazayımda daha iyi anlayın isteğimi. Mesela; 212 Sexy. :)
:12:

Son düzenleme:
bi ara ben de şekerli olmayan tatlı kokular arıyodum echo yu ve paris hilton u beğenmiştim.ralph loreen de olabilir

Az öncede dediğim gibi echo'yu beğenmediğim. Paris Hilton'uda demiştim onuda beğenmedim ağır, acı bi koku. Ralph Lauren'ı bende merak ediyorum denicem, teşekkürler..

Son düzenleme:
*Miss dior
*Gucci envy me
*Viktor&Rolf FlowerBomb
*Lancome La vie est Belle

Bunlarında kokuları tatlı çekici meyveli hoş kokulardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nina Ricci Nina 'yı sevebilirsin

$nina_ricci_nina_1.jpg

sexy graffiti ye asik olmustum ben 2 sise kullandim simdiye kadar.cok alisti burnum diye biraz ara verdim.surekli ayni parfumleri kullanamiyorum ama bi tester dene derim.cok soran oldu bana o parfumu

Mrb aradigin parfumu onerebilirim pisman olmazsin BLACK XS ( PACO RABANNE ) kadin olani icin cunku erkegide var .

escade - magnetism
lolita - lempicka
zara -fruity ki ben bunu kullanıyorum.
nina ricci - ricci yeni bir parfüm koyu renk pembe olan şişe.
birde kenzo - madly pembe şişe ki buda yeni bir parfüm.

Back