- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
-
- Konu Sahibi Winnethepooh
Önceden başlanması gerekiyor. Ertesi gün hapı değil bu.Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
Düğüne az kaldigi icin hap kullanmaya baslamis, hani belli bir süre onceden kullanilmasi gerekiyor ya koruma saglamasi icin?Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
Bugünkü saçma yorumlarda top 10'a girersin.Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
Milletin bekçisi bunlar.Bugünkü saçma yorumlarda top 10'a girersin.
Doğum kontrol ilaçları ilk günden koruma sağlamıyor. Hepsi değişkenlik gösterebilir tabi ama garanti olsun diye genelde insanlar bir kutu bitirmeyi tercih ediyor. Düğünden önce başlaması çok normal.Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
ALT değerim değer aralığı 0-35 iken 83 olarak gelmiş. Bunun yanında GGT değeri de 0-38 değer aralığında 49 olarak çıkmış tüm bunların yanında da Crb değerim 0-5 değer aralığında 8,87 olarak sonuçlanmış endişelenmem gerekir mi bilmiyorum ama korktumÖnceden başlanması gerekiyor. Ertesi gün hapı değil bu.
Konu sahibi bundan dolayı değildir yükseklik. Doktor size söyler zaten. Değerler çok mu yüksek nedir?
Sizi uyardılar mı? Ben yeni araştırırken öğrendim. Kimse uyarmadı beni.Prospektüsünde bir şey yazmıyor mu? Yani ben zamanında kullanırken kan pıhtılaşması konusunda uyardıklarını hatırlıyorum başka bir şey söylememişlerdi.
Okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz? Ertesi gün hapı mı bu?Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
Yani olabilen bir şeymiymiş yaşadığım durumO ilacı bilmiyorum ama doğum kontrol haplarının etkileyeceğini sanmıyorum.
Bu arada doğum kontrol hapları pıhtılaşma da yapıyormuş. Ben ilk evlendiğimde kullanmıştım. Sonradan pıhtılaşma riskim çıktı. Tekrar kullansam mı derken araştırdım öyle bir yan etkisi de varmış.
Aa şaşırdım, önemli de bir konu. Hele sigara içen biriyse kesin söylemesi lazım, özellikle sigarayı sormuştu çünkü. Ama artık doktorlar eskisi kadar rahat vakit ayıramıyor hastalara, bunun da etkisi var.Sizi uyardılar mı? Ben yeni araştırırken öğrendim. Kimse uyarmadı beni.
Bilmiyorum gerçekten. Özel hastaneler öğleye kadar açık oluyor, bence sabahtan gidebilirsiniz.Yani olabilen bir şeymiymiş yaşadığım durum
Ben ilk evlendiğim zaman 2 ay kullandım iştahımı açtığı için bıraktım. Doktordan değil direkt eczaneden almıştım. 2. Oğluma hamileyken genetik olarak pıhtı riskimin olduğunu öğrendim. İyi ki kullanmaya devam etmemişim.Aa şaşırdım, önemli de bir konu. Hele sigara içen biriyse kesin söylemesi lazım, özellikle sigarayı sormuştu çünkü. Ama artık doktorlar eskisi kadar rahat vakit ayıramıyor hastalara, bunun da etkisi var.
İlkokul terk bilgiler ile yargı dağıtanlarda bugün.Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi
“Korunurken” hamile kalanların halaybaşı sizsiniz demek.Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması.. düğünü bekleyemezsin mi