Arkadaşlar selamın aleyküm, öncelikle hayırlı akşamlar, şimdi sizinle gebe kalmam , sonlanması yeni süreç ve yaşadıklarım hakkında bilgi vermek istiyorum. Tıkandım benimle birazcık konuşur musunuz?
Nisan ayında 4 yıllık evli olacağız Allah'ın izniyle
benim tek yumurtalığım var biri ameliyatla alındı tüpü duruyor sağlam bir vaziyette. Geçen sene hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı ardı arkasını bırakmadan sebebini araştırdım , hsg filmi hormon testi ultrason yapılabilecek herşeye baktırdım herşey temiz.. sonra vardır Rabbinin bir bildiği dedik devam ettik. Olmadı. Bu sefer eşime de bakılması gerektiğini söyledim. O bakıldı ileri hareketlilik ve morfoloji sıkıntılı çıkmıştı. Bu sefer onu düzeltmeye odaklandık . Üç dört ayda öyle geçti yakın geçmişe kadar geldik. Daha sonrasında infertiliteye gitmeye karar verdim, bir sürü evrak vs istedi onları tamamlarken de bir sürü zaman geçti bu arada eşimin sonuçları iyi şuanda çok şükür
adetliydim gittiğimde ve bana şuan değil rapor bir haftaya onaylanır bir dahaki adetinin ikinci veya 3. Günü gel dediler. Neyse gelelim konuya kendimi de Allak bullak ettim bugün adet günüm ve olmadım olacağım eminim de, şimdi yarın olursam pazartesiye 4. Günüm olacak bir ay daha ertelenecek diye üzülüyorum ağlıyorum bu süreç beni çok yıprattı asla isyan etmiyorum yanlış anlamayın , kağıtlar imzaladık evden çıkmıyorum korona olursan tedavi kesilirr gibi maddeler vardı kimseyi görmüyorum çalışmıyorum da kafayı yememe az kaldı , geçen sene hazirandan beri böyle bir maratonun içindeyiz Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlısı ise bize de nasip etsin amin
biraz konuşmaya ihtiyacım var sanırım. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim 

Nisan ayında 4 yıllık evli olacağız Allah'ın izniyle