Biraz karmaşadayım

zucchero

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
18
0
6
34
İstanbul
Nisanlımla iliskiye girdik. onun cinsel organında çok az kan gördük,fakat ben içime girdiğine dair hiçbir şey hissetmedim. Bu durumda bozulmus olabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim :44:

Nisanlımla iliskiye girdik. onun cinsel organında çok az kan gördük,fakat ben içime girdiğine dair hiçbir şey hissetmedim. Bu durumda bozulmus olabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim :44:

ilişkiye girdiniz ama hissetmedinmi?? peki o ne diyor girdi yada girmedi diye? kan varsa büyük ihtimalle girmiştir ve bozulmuştur. girdiğini hissetmemende çok tuhaf...

ilişkiye girdiniz ama hissetmedinmi?? peki o ne diyor girdi yada girmedi diye? kan varsa büyük ihtimalle girmiştir ve bozulmuştur. girdiğini hissetmemende çok tuhaf...

Yani bende anlamadım. Başka bir arkadaşım da sadece zedelenmiş olabilir, yada vajinal bölgesi tahriş olmuş olabilir dedi

nişanlımla ilişkiye girdik diyorsun,
sonrada bozulmuş mudur diye bize soru soruyorsun,
senin için bu zarın pek önemi olmadığı kanaatindeyim
öyle olmasa evli olmadan böyle birşey yaşamaya cesaret edemezdin
erkeklerle böyle birsey yaşamak erkeğin kafasında benden öncesi oldumu acabaaaaa sorusunu getirir,
sonrası malum....

senin burada beni sorgulaman gerektiren birşey yok. Ayrıca önemli yada önemsiz bbuna ben karar veririm. Soruma cevabını verdiysen çekilebilirsin !

Eğer kan gördüysen belki tam anlamıyla yırtılmamış sadece zarar görmüş olabilir ama hissetmedim diyorsun tahriş olduğunu sanmıyorum istersen bir doktora git en iyi çözüm o birde bişey sormak istiyorum bu soruyu yırtılmasından korktuğun için mi soruyorsun yoksa öylesine mi

Normalde hisseder insan ama daha önce iliskiye girmediysen 2. de bozulabilir illa ilkde bozulcak diye birsey yok :) neden endise ediyorsun nezaman evleniceksiniz?

Korku olduğu için soruyorum tabiki,

Bir önemi var mı canım o kanın artık. Şunu sorgulaman hata. İstediysen yaptın ve oldu. Ne güzel yaşadığın şeyle mutlu olmayı öğren

zarın zedelenmiş olabilecegi gibi sürtünmeden dolayı tahriş te olmuş olabilir, en iyisi doktora gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…