- 16 Şubat 2009
- 4.748
- 13
- 35
Benim bi arkadasim var 3 ay once Ukranyaya gitmisdi.1 hafta once dondu.Onu gorunce gozlerime inanamadim.Yuzu cok ve igrenc cilli olmasina ragmen temizlenmisdi.Nedenini sordum solemicem,sirrim bu dedi...ama sonunda soyletdim :) Ukraynada yasli bi teyzenin evinde kaliyormus ve onun cillerini gorup kurtulmak istermisin bunlardan demis.O zaman yuzunu cisinle her sabah 1 ay sileceksin demis.o da yapmis....sonucu ben gordum tertemizdi.bende de cil var ama yapamiyorum onu.Belki aramizda yurekliler vardir benim de bir katkim olsun diye yazdim.
Ama eger bunu yapacak olanlar olursa yalniz sabah cisinizle yapmalisiniz.sabah erkenden bir kere tuvalete gidin ondan degil de,bi sonraki gidisinizden aalip silin yuzunuzu.
Bilmiyorum belki beni kinayanlar da olur nasil bi tedavi diye ama duydugumu yazdim...deneyen ola bilir belki...tesekkurler....
Ama eger bunu yapacak olanlar olursa yalniz sabah cisinizle yapmalisiniz.sabah erkenden bir kere tuvalete gidin ondan degil de,bi sonraki gidisinizden aalip silin yuzunuzu.
Bilmiyorum belki beni kinayanlar da olur nasil bi tedavi diye ama duydugumu yazdim...deneyen ola bilir belki...tesekkurler....