- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
-
- Konu Sahibi lady_marmalade
evet ya inanamıyorum hala ilk kez böyle birşey yaşadım. ve merak ediyorum rüya ile gerçek bu kadar bağlantılımı.. adam hala unutamıyor aşkım seni çok seviyorum yazıyorum tabii diyor akşam tokatlamandan belli diyor..Hahah adamı tokatlamis misin gerçekten
Şoka uğramış adamevet ya inanamıyorum hala ilk kez böyle birşey yaşadım. ve merak ediyorum rüya ile gerçek bu kadar bağlantılımı.. adam hala unutamıyor aşkım seni çok seviyorum yazıyorum tabii diyor akşam tokatlamandan belli diyor..surat ifadesini unutamıyorum uyku sersemi nasıl bakıyordu bana
allahtan sırtı dönüktü kafasına denk geldi yüzüne gelmedi :)))))Konuşulduğum,hata sorulana cevap verdiğim söylüyordahiç tokatlamadım
allahtan sırtı dönüktü kafasına denk geldi yüzüne gelmedi :)))))
bu çok tehlikeli yaavvvv peki dürüst cevaplarmı oluyormuşşş uykuda politika yapılabiliyormuKonuşulduğum,hata sorulana cevap verdiğim söylüyordahiç tokatlamadım
hahaha çok tehlikeli kızlar bence rüyada soru cevaplamak :)))))) bazen eşimde oluyor ama muhasebe işi yaptığı için adam rüyada bile hesap yapıyorbu çok tehlikeli yaavvvv peki dürüst cevaplarmı oluyormuşşş uykuda politika yapılabiliyormu
ben sezeryandan uyanırken ne sayıklayacam diye strese girmiştim son 2 gün
Çok anlaşılmıyormuş eşim öyle sölüyorbu çok tehlikeli yaavvvv peki dürüst cevaplarmı oluyormuşşş uykuda politika yapılabiliyormu
ben sezeryandan uyanırken ne sayıklayacam diye strese girmiştim son 2 gün