Biraz geç belki ama buda bizim doğum hikayemiz

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
698
39
Kocaeli
SİZİNLE PALAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR...BİRAZ GEÇ BELKİ AMA SİZİnN HİKAYELERİ OKUYUNCA BENDE YAZMAK İSTEDİM..O ANA GİDİP GELDİM SANKİ TEKRAR

tatlı meleğim babanenle oturmuş seni sabırsızlıkla bekliyoduk..
eRken gelirsin diye korkumdan babaneni büyük ısrarlarla erken getirttik..:1rolleyes:
18 GÜNLÜK Bİ BEKLEYİŞTEN SONRA 27 AĞUSTOS GECESİ İLK GELİYORUM SİNYALİNİ VERDİN ANNECİĞİNE KUZUM..:CüvCüv:
okadar hareketliydin ki.karnımın üstüne doğru artık ayaklarınla tekmeler atıyodun o gece..
babanemiz korktu.babamız işte çalışıyodu .yalnızdık çünkü..
sana ,benim meleğim beni üzmez sabah gel emi kuzum diye nasihatta bulundu.:roflol:
benim akılım meleğim, içerdeyken bile söz dinledin ve bizi 28 ağustos sabahında anneciğine sıklaşan ağrılar verek uyandırdın..
sabah 5,30 ta önce20 dak.bi sancılarım gelmeye başladı..sonra saatler ilerledikçe sancılarda sıklaştı..
kuzum benim babamızı bekledin gelmek için..
sabah 7,30 ta babamız işten gelmişti..baBAnemiz müjdeyi verdi..
hadi hastaneye gidiyoruz diye.
.
daha öncede geliyosun sandığımız anlar olduğundan babacığın ilk başta yine böylebi ağrı sandı..
sonra 5 dak.bir gelmeye başlayınca sancılar,aceleyle soluğu hstanede aldık..
yatağa yattığımda seni kollarıma alıcağım için mutluluk duyuyodum..
heyecanlı bekleyiş başladı..
senle birlikte 6 kuzu daha dünyaya gelmek için aynı hastane ve aynı günü seçmişti..
odada herkes birer birer doğuma alınırken bendede artık dak.başı gelen sancılar ve kontroller sıklaştı..nihayetinde 28.08.2006 pazartesi günü öğlen 12 de doğuma alındım..
allahım hiç unutamam..ilk seni gördüğümde çirkin yumuk yumuk bişeydin..
içimden ilk çıktığın anı ömrüm boyunca hiç unutamam heralde..
sonra yatağa aldıklarında seni görmek istedim..yanıma getirdiler..senağlama

hemşire bugün doğan en çirkin bebeğin sen old.söyledi..:mymeka:naniknanik
ve ilk süt emişin..mememi arayışın..o duygu tarif edilemez meleğim..öyle güzel biduygukii.
baban seni kucağına aldığında ikimizde sevinçten ağladık..senağlama
ve yaradanımıza şükrettik,senin gibi bi meleği bize gönderiği için..:Saruboceq:
iyiki doğdun kuzum,iyiki hayatımızdasın.:asigim:.
bugün 26 aylıksın ve ben sana baktıkça bu kadar güzel ve özel bi meleği dünyaya bize gönderdiği için tekrar tekrar şükrediyorum yaradana...

Son düzenleme:
canım yaa allah bağışlasın yavrunu:ecrin_bebek:
okurken çok duygulandım yaa
kendi doğumlarım geldi aklıma ....
çok güzel bir duygu allahım herkese tattırsın bu duyguyu....:Saruboceq:

çok güzel bir duygu allahım herkese tattırsın bu duyguyu....:Saruboceq:[/QUOTE]

canım gerçektende yazarken o ana gittim geldim sanki tekrar..
allahım kimsenin kucağını boş koymasın ...
:Saruboceq:

Neresi çirkin :mymeka:

Bende istiyorum Allahım banada ver nolur...senağlama

Allah bağışlasın canım Anneli babalı büyüsün.
Amin

Neresi çirkin :mymeka:

Bende istiyorum Allahım banada ver nolur...senağlama

Allah bağışlasın canım Anneli babalı büyüsün.
Amin
:roflol: doğunca hemşire öyle dedi valla..
o gün 6 bebek daha vardı bizle birlikte..
en çirkini bizmişiz:roflol:naniknanik

canım en başta sen olmak üzere tüm isteyenlere rabbim ikiz ikiz versin inşallah:Saruboceq:

Kıs ne ikizi sen beni öldürcen mi...-tatlicadiarzu-

Çıldırtcan mı canıım...

Allahla pazarlık mı etcem ne verirse kabulümdür dimi:CüvCüv:
:Saruboceq:

Patavatsız cadı hemşire..kötükedihüso

canım benim meleğini allah bağışlasın.bahtını açık etsin inş:Saruboceq:
yazını okurken çok duygulandım.bende kendi kızlarımın dünyaya geldiği anlara gittim.
rabbim isteyen herkleze hayırlı evlartlar nasip etsin.:Saruboceq:

çok etkilendim doğum hikayenden anlatımın güzel kendi doğumumu hayal etmeye calıştım o an nasıl bi mutluluk yaşıcam acaba diye az kaldı bakalım bizim oğlan ne kadar çirkin olacak

çok etkilendim doğum hikayenden anlatımın güzel kendi doğumumu hayal etmeye calıştım o an nasıl bi mutluluk yaşıcam acaba diye az kaldı bakalım bizim oğlan ne kadar çirkin olacak
canım allah sanada inş bizimle paylaşacağın mutlu bi doğum hikayesi yazmanı nasip eder..allah bi avazda kurtarsın canım..valla bizim kadar çirkin olamazsınız heraldekaydirigubbakcemile3

ALLAH uzun ömur versın canım
çok duygulandım yazından
cumlemızın çocugunu korusun onlar olmasa bız ne yaparız
hep dua edıyorum ALLAHIM olmayanlara bı tanede olsa ver yuzlerını guldur dıye:Saruboceq::Saruboceq:

allah mutluluğunu daim etsin canım ,kadın olmanın en güzel yanı annelik ağrı ve o kadar acıdan sonra bize bakan yumuk bir çift göz her şeyi nasıl unutturuyor değilmi hayatımızın merkezi haline geliyorlar.en unulmaz an sanırım hepimizin ilk emzirişimiz müthiş bir duygu her çocukta ayrı ayrı yaşanan mevlamın en güzel hediyesi bize ....................meleğini öp benim için annesi
iyi ki onlar var hayatımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…