- 5 Şubat 2024
- 114
- 27
- 13
- 25
- Konu Sahibi belkibirgunnn
Merhaba kızlar ben 25 yaşındayım şuan kpss hazırlanıyorum.. çevremdeki yaşıtlarım hepsi sırayla evlenmeye başladı kendimi çok kötü hissediyorum benim hayatımda biri bile yok. Geçmişte çok kötü bir ilişkim oldu.. ilişki bile denmez seviyormuş gibi yapıp benden faydalananlar oldu. Neyse ki akıllandım artık ama bazen sosyal medyada 30 yaş-evlilik temalı paylaşımlar görüyorum. Erkekler tarafından yazılmış , “30 yaşını geçen kadın yaşlıdır. Kim bilir o yaşa gelene kadar neler yapmıştır, siz evlenmeyi unutun” gibi iğrenç yazılar okuyorum üstelik aldığı beğeni sayısıda 10 bin falan. Şaka gibi. Bu kadar mı cahil bir toplumdayız? Bu düşüncede olan erkek sayısının ağırlıklı olduğu bir toplumda ben kimle evlenebilirim ki. Benim de geçmişte bir birlikteliğim oldu , ben şimdi evlenilmeyecek bir kadın mıyım? Sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyorlar sinirlerim bozuluyor. Çok etkileniyorum…. Bunu mu kafaya taktın demeyin evet taktım. 30 yaşına kadar evlenmeliyim baskısı oluştu. Mantık evliliği yapmak istemiyorum tek korkum o yaşa kadar aşık olacağım, sevip sevileceğim birini bulamamak..