biraz değişiklik iyi olur dedim

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
merhaba kızlar sizinle alonumun fotolarını paylaşmak istedim çünkü mobilyalarımı begenmiyorum aceleyle almıştık düğünden 4 gün önce oyüzden biraz degişiklik yaptım koltuklar cok karamsardı oyüzden üzerlerine kendim yastıklar diktim tamamen sadelerdi birde siz bakın istedin nasıl olmuşlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum $SAM_0939 (Medium).webp$SAM_0934 (Medium).webp:16::nazar:

güzel aslında moda sürekli değiştiği için ve göz alıştığı için begenmiyorsunuz pahalı seyleri cabuk değiştirme sansımız d ayokbence aksesuarlarla tamamla..aynamız aynı yalnız ben aldığım yerde o oyuk yerlerisıra taşla kaplattım ..

canım kırlentler çok güzel olmuş eline sağlık...çok da uymuş kahveye...
benim salonumda kahve krem tonları ve bende senin gibi düğünden hemen önce acele ile aldım ve pek hoşnut olmamıştım...en son aklıma yastık dikmek gelmişti...bende turkuaz renginde yastıklar diktim..herkes çok beğendi fakat sana tavsiyem kırmızı yastıklarla uyumu yakalamk için kırmızı bi kaç aksesuar alman lazım...
bak sana çok şık olacağını düşündüğüm bi tavsiye...
orta sehpanın üzerindeki bibloları kaldır ve onların yerine oraya şu üçlü kırmızı narlar varya...ondan almalısın...çok süper bi uyum yakalayacaksın emin ol....
birde tablo olarak içinde kırmızı rengin de hakim olduğu bi tablo alırsan emin o odana herkes bayılacak...

canım kırlentler çok güzel olmuş eline sağlık...çok da uymuş kahveye...
benim salonumda kahve krem tonları ve bende senin gibi düğünden hemen önce acele ile aldım ve pek hoşnut olmamıştım...en son aklıma yastık dikmek gelmişti...bende turkuaz renginde yastıklar diktim..herkes çok beğendi fakat sana tavsiyem kırmızı yastıklarla uyumu yakalamk için kırmızı bi kaç aksesuar alman lazım...
bak sana çok şık olacağını düşündüğüm bi tavsiye...
orta sehpanın üzerindeki bibloları kaldır ve onların yerine oraya şu üçlü kırmızı narlar varya...ondan almalısın...çok süper bi uyum yakalayacaksın emin ol....
birde tablo olarak içinde kırmızı rengin de hakim olduğu bi tablo alırsan emin o odana herkes bayılacak...

canım kırlentler turuncu fotoda biraz degişik çıkmış ama bütün önerilerin için teşekkür o fikirlerini çok begendim kırmızı demişin yastıkları kırmızı sandıgın için ama tabloyu ve narları turuncu alacam canım benim :28:

duvarın pembesi salonun ağırlığına yakışmıyor. toprak tonlarına dönmeyi düşündünmü ...

canım kırlentler turuncu fotoda biraz degişik çıkmış ama bütün önerilerin için teşekkür o fikirlerini çok begendim kırmızı demişin yastıkları kırmızı sandıgın için ama tabloyu ve narları turuncu alacam canım benim :28:

bende turkuaz nar bulamadığım için kırmızı aldım ve turkuaz sprey boya ile turkuaza boyadım :) nasıl fikir :34:
kırlentlerim turkuaz narlarda turkuaz olunca çok şık oldu...
birde hani kocaman cam vazolar varya hani içi renkli kumlarla dolu...işte onun içine de turkuaz çiçekler aldım çok hoş bi uyum oldu...:)
sanada tavsiye ederim canım...turuncu narları mutlaka al derim sana, ama eğer turuncu bulamazsan ki sanıyorum bulamazsın çünkü pek renk çeşiti yok bildiğim kadarıyla...
ozaman sende turuncu sprey boya alır boyarsın..8 lira sprey boyalar..orjinal gibi boyuyor ben sana bulabilirsem resim ekleyim buraya canım fikir olur belki..:34:

bence koltuklarınız hoş odadaki sıkıntı bana göre koltuklar değil perdeler ve mobilyaların yerleri teklileri bence camın önüne koysanız ve oraya güzel bir kruvaze diktirseniz hoş olur odanız...2 tane ayrı pencere var sanırım oraya tek kanatlar halinde kruvaze olsa ve aradaki duvara da güzel bi tablo olabilir..bunun gibi

kruvaze1.jpg

ozel-koleksiyon-kruvaze-perde-modelleri+%25282%2529.jpg

Son düzenleme:
bence koltuklarınız hoş odadaki sıkıntı bana göre koltuklar değil perdeler ve mobilyaların yerleri teklileri bence camın önüne koysanız ve oraya güzel bir kruvaze diktirseniz hoş olur odanız...2 tane ayrı pencere var sanırım oraya tek kanatlar halinde kruvaze olsa ve aradaki duvara da güzel bi tablo olabilir..bunun gibi

kruvaze1.jpg

ozel-koleksiyon-kruvaze-perde-modelleri+%25282%2529.jpg

önerilerin için teşekkürler ama benim salonumun yapısı o dediklerine uymaz duvarları çok biçimsiz 3 pencere var yamuk yumuk duvarlar perde konusuna gelirsek onlar saçma sapan oldular ilk evime göre diltirmiştim ama tasındık o evinde 2 penceresi vardı aynı perdeden bulamadım biraz degişigini aldım uyumsuz oldu şimdiki oturdugum evimde 3 pencereli buseferde başka perde diktirdim aslında perdeye cok önem vermiyorm çünkü kira oldugu için inş. kendi evim olursa oraya güzel bi perde diktiririm

Back
X