• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz da Sınavdan Konuşsak

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
318
Merhaba arkadaşlar,

Yarın 27 yaşıma gireceğim ve hiç üniversite sınavına girmedim. Bu bende tabu gibi birşey oldu. Kesinlikle kazanamam bu şekilde ama bu sene çalışıp girmeyi düşünüyorum. Hiç değilse o duyguyu yaşamak için. Ama konuyu açarken bile heyecandan buz kestim. Herhalde bayılır kalırım :)
Şaka bir yana sınavla ilgili anılarınızı dinlemek isterdim doğrusu. Nasıl bir duygu? Heyecan ne durumda? Sorular çok mu zor? Çok mu çalışıp kazandınız? Benim gibi ara verip, herşeyi unutup da kazanan var mı? Kendime güvenmiyorum, sorunum bu.

ben son anda başvuru yapıp girdim, resim bölümünde son sınıftaydım
yani ne fen ne mat görmedim yıllarca
azcık tarih azcık cografya azcık da türkce gördüm sınavla ilgili
dil ve tmden girdim. dilde 75inci, tm'de 1500üncü oldum
oluyo yani gayet güzel. imkansız değil, elinden geleni yap ve kendine güven yeter

hangi bölümden gireceksin?
istediğin yerlerin puanları ne kadar?
benim kuzenim okumak istemezdi sonra ne olduysa aklı başına geldi 32 yaşında sınava girdi daha evlenmemişti sonra anaokulu öğretmenliğini kazandı onuda bi güzel okudu şimdi anaokulu öğretmeni oldu kendisi gibi öğretmen bir beyle evlendi.
bende onu örnek alarak 2. üniversitemi okumak istiyorum ama başvurular bitti mi ya?bide başkalarının önünü kesmek istemiyorum çünkü hazırlanırken çok kızardım böyle yapanlara:84:kararsızım:31:

benim kuzenim okumak istemezdi sonra ne olduysa aklı başına geldi 32 yaşında sınava girdi daha evlenmemişti sonra anaokulu öğretmenliğini kazandı onuda bi güzel okudu şimdi anaokulu öğretmeni oldu kendisi gibi öğretmen bir beyle evlendi.
bende onu örnek alarak 2. üniversitemi okumak istiyorum ama başvurular bitti mi ya?bide başkalarının önünü kesmek istemiyorum çünkü hazırlanırken çok kızardım böyle yapanlara:84:kararsızım:31:
son gün yarın, sen onlardan daha iyiysen o senin hakkındır, başkasının önünü kesmiş olmazsın yanlış bi düşünce bence, yarın başvurabilirsen kesinlikle gir derim

Ben de çocuk gelişimi okumak istiyorum. İki yıllıklarda karar kıldığımdan beri daha rahatım. Hatta ikinci öğretim bile olur. Birkaç deneme çözdüm. Düşündüğüm kadar kötü değilmişim :) Kendime güvenim yerine geldi diyebilirim. Cevap veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Kuzenine de bravo, çok tebrik ediyorum. Sen de inş. başvurmuşsundur. Okumak herkesin hakkı. Kimsenin önünü kesmiş olmazsın canım.

Back