Nişan Biraz aykırımı oldu bu erkek bohçası?.. :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
valla cnm ben iki ay önce aldım erkek bohcası...abartmadan aldım..normaldede kullancak şekilde...
kumaş pantolon ve gömlek şart bence geri kalanı sana kalmış..spor giyiniyor diyosun ama hiçmi özel davetlere düğüne nebilim bayramı seyranı var:)bide spor olarak bohcaya konulanlar basit kaçar sanki...
ben bu şekilde hazırladım bohcayı
kumaş pantolon,gömlek,pijama,iç çamaşırı,çorap,terlik,parfüm, havlu valla bunlar görünürde az olabilir ama en iyisini aldımm:)

valla ben benim bohcaya 700 tl harcadım..seninkilerin hepsini almaya kalksam 2000-3000 tlyi bulurrdu
heralde..bide malum bohcaya uyduruk bşyde konulmuyo marka olması şart olmuş artık..

Canım benimde bitti ve yaklaşık 700 tl civarı harcadım ama bunun içinde nivea for men cilt bakım seti + parfüm seti felan dahil.. Ben iç çamaşırlarını marka almadım gayet güzel yine kaliteli siyah ve beyaz boxer + atlet takımı aldım..

Kızlarrr son olarak bohçamın bitmiş halinin listesini sunuyorum size..

1 takım klasik damat pijama ve sabahlık takımı
1 takım spor pijama takımı
1 adet beyaz gömlek + kravat
1 çift terlik
2 çift normal çorap + 2 çift takım kıyafet altına giymek için çorap
1 adet kalın triko kazak gibi fermuarlı hırka aldım
nivea traş kremi + nemlendirici + balsam + duş jeli + gilette mac traş bıçağı ve yedek bıçağı + parfüm/deodorant/duş jeli takımı
siyah ve beyaz olmak üzere
2 adet boxer + 2 adet atlet

takım kıyafeti ve ayakkabısını buraya gelince alıcaz.. opuyorumnanaktan

arkadaslar düğün günü de sadece damada bohca yapıyor musunuz siz..nişan bohcasına bu kadar sey koyduktan sonra..??

benim bildiğim düğün günü bohça yapılmaz ama herkesin ayrı adeti oluyor belki yapan vardır

benim bildiğim düğün günü bohça yapılmaz ama herkesin ayrı adeti oluyor belki yapan vardır

benim de nisanım var nisan ALLAH nasip kısmet ederse..bizim burda nişan da yapılan bohca damada annesıne babasına abısıne yengesıne dedesıne ve nınesıne yapılır..birde düğün günü sadece damada ayrı yapılır.. işte tras setınden makınesıne camasırına kıyafetıne baya teferruatlı olan balo gunu oluyor yanı..topiclerı okudukca kafam karıstı benım.. :)))

Kızlarrr son olarak bohçamın bitmiş halinin listesini sunuyorum size..

1 takım klasik damat pijama ve sabahlık takımı
1 takım spor pijama takımı
1 adet beyaz gömlek + kravat
1 çift terlik
2 çift normal çorap + 2 çift takım kıyafet altına giymek için çorap
1 adet kalın triko kazak gibi fermuarlı hırka aldım
nivea traş kremi + nemlendirici + balsam + duş jeli + gilette mac traş bıçağı ve yedek bıçağı + parfüm/deodorant/duş jeli takımı
siyah ve beyaz olmak üzere
2 adet boxer + 2 adet atlet

takım kıyafeti ve ayakkabısını buraya gelince alıcaz.. opuyorumnanaktan

Canım super olmuş, hiç abartılıda değil tam kararında yapmışsın güzel olmuş.
Benimde nişanım olcak inşallah 2-3 aya. Senin listende bana çok yardımcı oldu iyice.
Bohça Telaşen bitmiş canım hayırlı olsun

Herkesin adeti farklı oluyor.Annemlerin adetine göre tüm bohçalar düğünde verilirmiş ama Biz nişanda ya da nişan sonrasında damada vereceğiz (benim isteğimle) , düğünde de diğerlerinin bohçalarını vereceğiz Damada bir de düğünde bohça yapmama kararı verdik annemle.

kızlar yeni geldim ben aranıza.. sizinle bişeyler paylaşmak çok güzel olur diye düşündüm.. benimde haziranın 29 unda nişanım olcak kısmetse.. neler neler yapanlar varmış bölee.. döktürmüşsünüz valla bizde çıkacaz nişana yakın alışverişe allah kolaylık versin valla...

cnm bence bohçaya koyacakların güzel abartıya kaçmaya gerek yok nişanlının zevkine göre birşeylerin alınması önemli sonuçta kullanmayacaksa neden alacaksın ki ben bohça yaparken ne almak istiyorsam onu aldım koydum sonuçta senin aldıkları o onun aldıklarını evinde kullanacaksın hayırlısı olsun cnm şimdiden :nazar:

birde biz nişanda yaptık düğünde yapmıycaz bohça

Canım super olmuş, hiç abartılıda değil tam kararında yapmışsın güzel olmuş.
Benimde nişanım olcak inşallah 2-3 aya. Senin listende bana çok yardımcı oldu iyice.
Bohça Telaşen bitmiş canım hayırlı olsun

Herkesin adeti farklı oluyor.Annemlerin adetine göre tüm bohçalar düğünde verilirmiş ama Biz nişanda ya da nişan sonrasında damada vereceğiz (benim isteğimle) , düğünde de diğerlerinin bohçalarını vereceğiz Damada bir de düğünde bohça yapmama kararı verdik annemle.

Canımm yardımcı olabildiysem çok sevinirim opuyorumnanaktan

Ya normalde ıncık cıncık herkese bohça yapılır ama benimki 6 kardeş :1shok: ee bide damatlar gelinler var of anam of batardım valla bilmiyorumkismile biz karşılıklı anlaştık sadece geline ve damata birer bohça yapılacak dedik boshayallersmile boşuna masrafa ne gerek vardı hem adet yerini bulsun hemde kimseye külfet olmasın dedik..
Ya düğün günü bohça yapmanın mantığını çözemedim ben, mesela dün sipariş verdim goncama da bana da 3 er takım pijama sipariş ettim.. :kedi: işte zaman yaklaştıkça üstümüze başımıza alıcam bişeyler :kedi: ay zaten nişan bohçasını atlatmışım bidaha düğün için bohça telaşına giremezdim valla kaydirigubbakcemile3

kızlar yeni geldim ben aranıza.. sizinle bişeyler paylaşmak çok güzel olur diye düşündüm.. benimde haziranın 29 unda nişanım olcak kısmetse.. neler neler yapanlar varmış bölee.. döktürmüşsünüz valla bizde çıkacaz nişana yakın alışverişe allah kolaylık versin valla...

Hoşgeldin bacım aramıza :1hug: ya biz nişan alışverişine birlikte çıkamıyoruz çünkü o bursa da ben istanbuldayım bide kendisi bayan kuaförü malum hafta sonu full çalışıyor :1closedeyes: Valla benim nişanda mayıs sonu ama ben şimdiden bitirdim bohça olayını ve sıkışmadan parça parça aldım herşeyimi internetten de aldım mağazalardan da :jeyyar:

cnm bence bohçaya koyacakların güzel abartıya kaçmaya gerek yok nişanlının zevkine göre birşeylerin alınması önemli sonuçta kullanmayacaksa neden alacaksın ki ben bohça yaparken ne almak istiyorsam onu aldım koydum sonuçta senin aldıkları o onun aldıklarını evinde kullanacaksın hayırlısı olsun cnm şimdiden :nazar:

birde biz nişanda yaptık düğünde yapmıycaz bohça
Ya canım bende herşeyi onun kullanabileceği gibi almak istedim ama bir gün bir telefon geldi Annem '' sedef biz babanla çarşıya çıktık pijama takımı, terlik gömlek kravat aldık'' dedi.. çok sinirlendim :oklava: eve birde gittim kızlar bildiğiniz saten gri erkek pijama takımı ve sabahlığı felan :1shok: ayoll benim yok daha saten pijama takımım damatın oldu bile :roflol: hayatta giymicek mesela onlara biliyorum annemede söylüyorum ama olmaz diyor nişan bohçası dediğin janjanlı olurmuş bayanssulusmile

kız revindell döktümüşsün anam bohçayı maşallah varya biz daha girmedik o işlere nişana yakın başlıyacaz ama gerçekten güzel cnm bohçan allah güle güle kullandırsın inş.. bu arada dediğine çok katılıyorum neymiş röbdaşambr mı ne diye bişey çıkarmışlar ayol kim giyecek onu daha adını söylemekte zorlanıyorum.. benim sözlümde giymez hayatta öyle şeyleri ondan almıcam bohçaya bende valla kızlar eğer giymiyorsa eşiniz öle bişey lmayın derim boşuna varsın gözükmesin bohçada:))

Canımm yardımcı olabildiysem çok sevinirim opuyorumnanaktan

Ya normalde ıncık cıncık herkese bohça yapılır ama benimki 6 kardeş :1shok: ee bide damatlar gelinler var of anam of batardım valla bilmiyorumkismile biz karşılıklı anlaştık sadece geline ve damata birer bohça yapılacak dedik boshayallersmile boşuna masrafa ne gerek vardı hem adet yerini bulsun hemde kimseye külfet olmasın dedik..
Ya düğün günü bohça yapmanın mantığını çözemedim ben, mesela dün sipariş verdim goncama da bana da 3 er takım pijama sipariş ettim.. :kedi: işte zaman yaklaştıkça üstümüze başımıza alıcam bişeyler :kedi: ay zaten nişan bohçasını atlatmışım bidaha düğün için bohça telaşına giremezdim valla kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın canım, zaten anlaşmışsınız. 6 kardeşse haklısın cok zor olurdu. Biz annesine babasına, anneannesine dedesine birde babanne ve dedeye yapcaz. Daha fazlası zaten batırır insanı.

Damat içinde nişanda yapıyorsun zaten düğünde bir daha yapma çünkü içinde herşey var zaten.Diğerleri için yapacak olsaydın düğünde verebilirdin ama yapmayacakmıssın zaten anlaşmışsınız.

Ben çalışmadığım için bir tek nişan için , düğün için ona takım elbise alamıcam öyle gözüküyor. Sorun olmaz herhalde, illa kız tarafı almak zorunda değil sanırım. Çalışsam hiç düşünmem alırdımbilmiyorumkismile

İyi yapmışsın canım, zaten anlaşmışsınız. 6 kardeşse haklısın cok zor olurdu. Biz annesine babasına, anneannesine dedesine birde babanne ve dedeye yapcaz. Daha fazlası zaten batırır insanı.

Damat içinde nişanda yapıyorsun zaten düğünde bir daha yapma çünkü içinde herşey var zaten.Diğerleri için yapacak olsaydın düğünde verebilirdin ama yapmayacakmıssın zaten anlaşmışsınız.

Ben çalışmadığım için bir tek nişan için , düğün için ona takım elbise alamıcam öyle gözüküyor. Sorun olmaz herhalde, illa kız tarafı almak zorunda değil sanırım. Çalışsam hiç düşünmem alırdımbilmiyorumkismile

cnm bende öle yapacam nişanda alacaz takım elbise düğünde sadece içine damat gömleği ve yeleği alacaz adet öle zaten hemde durum yok iki kere almaya

canım ya senden benden aşağı kalmamışsın zaten baksana 6 lıyı tutturmuşsun kaydirigubbakcemile3 bu arada bizde anane babane dede felan yok zaten benimki 27 yaşında 6 kardeşin en küçüğü gamyoncuiremsu kaynanam 65 yaşında :hulya: yani benim annem 44 yaşında olduğuna göre Zeytinburnunda oturan dayım kaç yaşındadır? :roflol: :roflol: :roflol: şaka bir kenara gerçekten annemle büyük ablası yaşıt kızlar kaydirigubbakcemile5 Ananem yaşında kaynanam var yaniiii kaydirigubbakcemile3

kız revindell döktümüşsün anam bohçayı maşallah varya biz daha girmedik o işlere nişana yakın başlıyacaz ama gerçekten güzel cnm bohçan allah güle güle kullandırsın inş.. bu arada dediğine çok katılıyorum neymiş röbdaşambr mı ne diye bişey çıkarmışlar ayol kim giyecek onu daha adını söylemekte zorlanıyorum.. benim sözlümde giymez hayatta öyle şeyleri ondan almıcam bohçaya bende valla kızlar eğer giymiyorsa eşiniz öle bişey lmayın derim boşuna varsın gözükmesin bohçada:))

ay yavrum bizimkiler almış o şandrelmidir röbdaşambr mıdır ne zıkkımsa kaydirigubbakcemile3 ay düşünemiyorum ben benimkini bunun içinde eline bide viski kadehi veriyim bari tam olsun :roflol:

revindell canim bende pijama konusunda cok kararsizim..

iki tane pijama takimi aldim..

ikiside saten degil ve türkiyede olanlardan degil..

renk olarak degisik..

klasik degil senin dedigin gibi...

bi sorun olurmu sence?

Back