Nişan Biraz aykırımı oldu bu erkek bohçası?.. :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlarrr slm hepinize, şimdi benim sevguulüümm böyle klasik giyinen bir kişilik değil kumaş pantolon ve klasik gömlek giymekten nefret ediyor..

Bende diyorum ki nişan bohçası hazırlarken böyle ıvır zıvır şeyler yerine onun kullanabileceği eşyalardan alıp koymam daha iyi olur diye düşündüm..
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum aldığım eşyaların resimlerini int.bulup ekliyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile5

Dagi pijama takımı; (Kızlar ben böyle fermuarlı bişey aldım sizce klasik bir takımmı almaylıydım? bilmiyorumkismile )
$eşofman.jpg

pierre cardin den adettir diye 2 gömlek 2 adette triko almayı düşünüyorum..
Gömlek klasik ama triko aşağıdaki gibi alsam nasıl olur?
$triko.jpg

Nivea nın ciltbakım setini alıcam.. + traş seti
$nivea_main.jpg

Gerisi bildiğiniz teferruat işte ayakkabı alıcam ama şu spor ve klasik karışımı bağcıklı olanlardan;
$ayakkabı.jpg

terlik alıcam ama çok klasik birşey olmasını istemiyorum;
$terlik.jpg

diğerleri bildiğiniz gibi çorap + iç çamaşırı + kravat /kol düğmesi takımı...yetmezmi bunlar bilmiyorumkismile dantel li havlu felan koymama gerek varmı?.. yada + olarak ne koymam gerekiyor kızlar unuttuğum bir şey varmı sizce? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Kızlar bu arada aldığım kemer cüzdan takımını eklemeyi unutmuşum;
aynısını aldım..

$kemer.jpg

$cüzdan.jpg

$kutulu set.jpg

aboww maşallah daha ne alcan arkadaşım.zaten klasik giyinmiuoymuş ne gerek var kumaş pantalon almaya falan boşuna masraf.ben çok beğendim aldıklarını güle güle kullansın. bu arada o tıraş seti ne kadar bi bilgin var mı?

bu arada tıraş setinin yanında bir havlu koysan iyi olur bence

aaa evet canım iyiki hatırlattın bak ben unutmuştum bunu havlu mantıklıkaydirigubbakcemile5 canım zaten sözlüm niveanın kremlerini kullanıyordu şimdi liste yapalım; göz çevresi Q10 plus , nemlendirici Q10 plus, nivea saç jölesi , traş köpüğü, balsamı 150 tl felan tutuyor, traş takımı dediysem öyle kapalıçarşı işi değil normal mach3 felan varya güzel traş bıçağı onlardan alıcam zaten bir traş bıçağı 25 tl felan onunda.. öle yani artık o demir, jiletli bıçaklar kullanılmıyor..

bence gayet güzel yapmışsın
biz hiç bohça istemedik ama
annemler heves edince sadece bana ve nişanlıma olsun diye karar kıldık
ve aynı senin aldığın tarzda hazırladık
kullanmadığın şeye dünya para harcamanın ne manası var ki?
güle güle giyinsin

aaa evet canım iyiki hatırlattın bak ben unutmuştum bunu havlu mantıklıkaydirigubbakcemile5 canım zaten sözlüm niveanın kremlerini kullanıyordu şimdi liste yapalım; göz çevresi Q10 plus , nemlendirici Q10 plus, nivea saç jölesi , traş köpüğü, balsamı 150 tl felan tutuyor, traş takımı dediysem öyle kapalıçarşı işi değil normal mach3 felan varya güzel traş bıçağı onlardan alıcam zaten bir traş bıçağı 25 tl felan onunda.. öle yani artık o demir, jiletli bıçaklar kullanılmıyor..
senin sözlün de benimki gibi süslü heralde nemlendiriciye bakılırsa. ben bunun yanında bir de eski tıraş takımlarından almak istiyorum hani sabunlu fırçalı setler varya hatta içinde aynası ve minik bakır bir çanak var çok şirin duruyor onlar

senin sözlün de benimki gibi süslü heralde nemlendiriciye bakılırsa. ben bunun yanında bir de eski tıraş takımlarından almak istiyorum hani sabunlu fırçalı setler varya hatta içinde aynası ve minik bakır bir çanak var çok şirin duruyor onlar

yok be canım ne süsü benim zorlamamla kullanmaya başladı bu kremleride.. çok temizdir ama öyle özelbakım olayı aklına bile gelmez ben zorlamasam gamyoncuiremsu

Kızlarr hepsiburada.com dan alıcaklarımın listesini ekledim bir bakarmısınız?.. Bunlarıda alınca sadece gömlek- triko- terlik- ayakkabı ve kravat kalıyor :lepi: kafamçokkarıştı $LİSTE.jpg

Son düzenleme:
Kızlar liste tam okunmuyor sanırım ben internet üzerinden sepetime eklediklerimi yazıyorum..

Nivea For Men hassas ciltler için Traş Jeli 7.21 tl
after shave balsam 16.72 tl
Q10 plus enerji kremi 26.32 tl
saç ve vücut şampuanı 5.60 tl
gilette mach3 makina 14.41 tl
yedek 4 bıçak 22 tl
pierre cardin erkek çorap 3 adet tanesi 6.05 tl
dagi şort külot 2adet tanesi 14 tl
dagi atlet 2 adet 12 tl

Bende o web sitesine bakıodum hatta bugun bende bir liste çıkartmıştım ..canım taksitte yapıyolar. ya aynı dönemdeyiz ya ne gusel wallaaa senden fikir alayım ben:dance:

ya biz çıkarken ben onaa eşofman takımı, komple gillette in traş setleri, super bir saat, tşörtler, kazak aldım da aldım. o yuzden şimdilik alttaki listeyi anca ödeyebilirim:)

boxer seviyo bir adet boxer.
bir adet atlet,
gömlek aldım zaten damattan.
iki çorap
terlik
pijama
traş jeli,losyonu

yeter yahu daha nolsun...belki fırsat ürünleri bulursam kemer vs eklerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
biz hep onlara alma planı yapıyoruz da bakalım onlar bize ne alacak orası daha heyecanlı:)

dantelli havlu yerine bohçası ile takım çok şık havlular var bende böle düşünerek seninki gibi yaptım tabi bizimki yazdı triko fln almadım ben dantelli havlu flnda koymadım onlarda bana öle şeyler koymadılar şık her zmaan kullanabilir şeyler vardı.
herşey gzle benzio hayırlısı olsun

valla cnm ben iki ay önce aldım erkek bohcası...abartmadan aldım..normaldede kullancak şekilde...
kumaş pantolon ve gömlek şart bence geri kalanı sana kalmış..spor giyiniyor diyosun ama hiçmi özel davetlere düğüne nebilim bayramı seyranı var:)bide spor olarak bohcaya konulanlar basit kaçar sanki...
ben bu şekilde hazırladım bohcayı
kumaş pantolon,gömlek,pijama,iç çamaşırı,çorap,terlik,parfüm, havlu valla bunlar görünürde az olabilir ama en iyisini aldımm:)

valla ben benim bohcaya 700 tl harcadım..seninkilerin hepsini almaya kalksam 2000-3000 tlyi bulurrdu
heralde..bide malum bohcaya uyduruk bşyde konulmuyo marka olması şart olmuş artık..

vallaha ne bohca yaptık nede bırsey masraftan baska bırsey degılll...

canım masraftan başka bişey değil demen yanlış sonucunda onun kullanacağı şeyleri alıyorum ben ona , sonucunda oda bana alıyor Şeniz yani sanki gidip ıvır zıvır almışız gibi konuşuyorsun aldığımız şeyler ileride giyecekleri ve kullanacakları eşyalar.. keşke sende yapsaydın bence tatlı bir telaş oluyor olumunekankayizsmile

ış ciddileşmeden önce bende ne bohçası diyordum ama sonradan hoşuma gitti.Bohça vermek ve almak bence çok güzel bir gelenek. Evet masraf oluyor. Ama herşeyi koymak zorunda değiliz bohçaya kullanabileceği gücümüzün yettiğini koyabiliriz.

Bende revindel kadar fazla şey koyamayacağım, isterdim ama şu aralar çalışamayacağım bazı eksikler olabilir bohçada.. ,

Yine çok guzel kaliteli markalı şeyler alıyorum. Ama fazlasına gücüm yetmezsede , yettiği kadarını alıcam.

Ya Kızlar bide ne sorucam size erkek cilt bakımı için sizce nivea mı yoksa avon mu?..

opuyorumnanaktanNeyse kızlar nivea dan aldım alacaklarımı veee bunlarla birlikte nişan bohçam bitti
Nivea For Men Hassas Ciltler ıçin Tıraş Jeli 200ML
Nivea For Men Hassas Ciltler ıçin After Shave Balsam 100ML
Nivea For Men Enerji Kremi Q10 50ML
Nivea Shower Energy For Men Mentollü Saç Ve Vücut Şampuanı 250ML
Gillette Mach3 Makine Yedekli 2UP
Gillette Mach3 Bıçak 4LÜ Yedek
Privacy Erkek Parfüm Set

Resimlerinide ileriki aylarda eklicem inş :)

Back