Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zor yutuyorum canım ama kilo almak için herşey yaparım:) orantılı daha olmadı bu sefer alt bölgesinde değişme olmuyor:) gerçi şimdi bişey söylemek için erken sende bakalım nasıl değişimler olucak
Bugün Gnc'den 250 tabletlik aldım. Yemeklerden sonra 2'şer tane 3 kez alınacak.
Yani günde 6 tablet içmiş olacağız.
Gelişmelerden haber ederim.
İlk gün 19.02.14 kilo 45 ile başlıyorum.
kızlar sizinde bira mayası tabletinizin içinden minicik bi pakette toz gibi birşey çıktı mı? 3-4 gündür kullanıyorum farketmemiştim.bugün kutuyu biraz yan çevirince farkettim.alttan minicik pi paket çıktı.restoranlardaki tuz paketleri gibi.içinde ne olduğunu bilmiyorum
kızlar sizinde bira mayası tabletinizin içinden minicik bi pakette toz gibi birşey çıktı mı? 3-4 gündür kullanıyorum farketmemiştim.bugün kutuyu biraz yan çevirince farkettim.alttan minicik pi paket çıktı.restoranlardaki tuz paketleri gibi.içinde ne olduğunu bilmiyorum
bende aldım bugün solgarın..kimi 16 tane içiyor günde ... hayırlısı...
güle güle kullan :) canım 16 tane içilen gnc....gnc için öyle öneriyorlar araştırırken görmüştüm bir yerde
fazla değil...çok çok azbira mayası kullanan arkadaşlarım sizde de şişkinlik yaptımı tabletler ya
kızlar bende kullanmaya başladım tabletinden günde 6 tane içiyorum 4 gün oldu başlayalı bi de organik arı sütü önerdiler sabah kahvaltıdan önce bitane ondan içiyorum kilo almak için umarım işe yarıyodur bi dünya para verdim
benim yüzüme etkisi şu bir kaç günde inanılmaz..Ya benim istahim iyi ama ben hemsireyim yeni atandim cok yogun calisiorum kilo alamiorum yani beklemedeyim etkisini degisikligi gormek icin. Suan kilomu takip etmiorum 48 kilo basladim bakalim alcakmiyim. Sende olumlu bi degisim varmi gerci erken daha ama insan merk ediyo neticeyi