Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende ise yaramisti,kullandigim donemde sutumu arttirdi.Yurt disinda yasiyorum o yuzden marka onermem sacma olacak ama sonucta bira mayasi bira mayasidir,markasi muhim degil.Gunde en az 6 tablet alman lazim(ben 9-10 tane iciyordum).
gnc den alıp kullanmıştım..ama o dönemde büyük bir stres yaşadığım için sütüm kesildi..o yüzden etkisini anlayamadım..ama çok kullanılan bir ürün..dene istersen..
bende gnc kullandım,evet faydasını da gördüm ama onun dışında humana rezene çok içtim bol bol da su tabii.hala emziriyorum inşallah daha da devam eder,fakat kilo yapıyor yani ben içtiğim zaman midem inanılmaz kazınıyordu ve haliyle yiyorsun baya,kullanmayı bıraktım ek gıdaya geçtiğimiz için sütüm şuan yetiyor bebeğime
teşekkür ederim kızlar bende herşeyi denedim arttı fakat istediğim gibi değil açıkcası peki sütün kalitesini filan bozmuyor değil mi yani doktorlarınız önerdimi benim doktorum herşeye karşı ama bi şekile arttırmak lazım
benim sutumde gorunur bir degisiklik olmadi,tadi da degismedi sadece terim cok feci kokmaya basladi,hatta idrarinda da degisik bir koku sezebilirsin normal hepsi.
bende kullanmaya başladım faydasınıda gördüm ama sütün alitesini bozuyor diye okudum doğrumu yani bunu kullanmaya başladıktan sonra bebeklerinizin kilo alımı nasıldı???