Bira Erkekleri Kadinlastiriyor

graf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
700
8
118
İstanbul
Kanada Sağlık Enstitüsü'nün yaptığı bir araştırma sonucunda, erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği, çünkü birada kadın hormonları bulunduğu ortaya çıktı. "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori şu şekilde test edildi: 100 erkeğe 6 bira bardağıyla bira içirildikten sonra davranışsları izlendi ve hepsinin de; kontrolsuzce kilo aldıkları, düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi. Enstitü, daha başka teste ihtiyaç duyulmadığını açıkladı.

kolada böcek ilacı maddesi çıktı. meyva suları desen çürük meyvelerden yapılıyomuş. şimdilik kaynatılmış su ,taze süt ve ayran en garantisi görünüyor.

düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi
kadinlarin boyle ozellikleri oldugunu soyluyor yani. saka mi?

kadinlarin boyle ozellikleri oldugunu soyluyor yani. saka mi?
Konu mazinin dibi de, ben de aynı şeyi yazacaktim. Bira mı kötülenmiş, kadın olmak mı belli değil yazanın amaci.

Araba süremezmiş, mantıklı konuşamazmis, düşünemezmis vs vs...ne menem şeymiş kadın olmak da, haberimiz yokmuş bunca yıl....adam 6 biradan sonra sarhoş oldu demiyorda, kadın oldu diyor. Bu haberi yapan pislik tam bir kadın düşmanı. Iktidarsizdir muhtemelen. :D

Konu mazinin dibi de, ben de aynı şeyi yazacaktim. Bira mı kötülenmiş, kadın olmak mı belli değil yazanın amaci.

Araba süremezmiş, mantıklı konuşamazmis, düşünemezmis vs vs...ne menem şeymiş kadın olmak da, haberimiz yokmuş bunca yıl....adam 6 biradan sonra sarhoş oldu demiyorda, kadın oldu diyor. Bu haberi yapan pislik tam bir kadın düşmanı. Iktidarsizdir muhtemelen. :KK70:
Velev ki, kadınlar böyle.
E bu adamlar da gerizekalı seviyor o zaman?
Ne diye aşık olup evleniyorlar, hatta yetmiyor daha salağıyla falan aldatıyorlar?
İnsan bu kadar aşağı gördüğüne aşık olabildiğine göre, onda da vardır bir aşağılık.

Amannn, çamur ata ata bıkmadılar kadınlara...

Kanada Sağlık Enstitüsü'nün yaptığı bir araştırma sonucunda, erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği, çünkü birada kadın hormonları bulunduğu ortaya çıktı. "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori şu şekilde test edildi: 100 erkeğe 6 bira bardağıyla bira içirildikten sonra davranışsları izlendi ve hepsinin de; kontrolsuzce kilo aldıkları, düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi. Enstitü, daha başka teste ihtiyaç duyulmadığını açıkladı.
Tüm bu olumsuz özellikler kadınlardamı varmış erkekler sütten çıkmış ak kaşıkmıymış

kontrolsuzce kilo aldıkları, düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri
Kadınlaşmak bu muymus?

Valla bence kadınlaşmıyo özlerine dönüyolar demekki. Çünkü o sayılan pis huyların hepsi cinsiyetle değil karakterle alakalı. Kadınları da nerden nasıl kötülerizi bi bıraksa artık bu gerizekalılar keşke.

Alkol asla tercihim değildir!kolonya,ateş dusuruculer,kola v.s saymazssak ağzıma sürmedim surmemde;
Amma ve lakin Kanada bilmem ne Enstitüsünün alnini karislarim bee!
Kadınlar onların anlattığı gibimiymis! Destt dursunlar depugu yemesinler!
Biradan halden hale geçmek demek bu demek mi?oluyormuş!
Vayy bee Kanada ne devletmis ne ülke! Amma gelişmiş beyinler yetistiriyormus bilim adamları...ayyy sisst im !
Biradan diil Kanada bilminden!

-Hatuun bira acsanda içsek bee soğuk soğuk
+hemen kocişko.
Ilk sise biter :)):KK50:
-kız ikinciyide aç serinledim ayol
+:KK57:

:KK53::KK53::KK53:

Kadınlar hakkında böyle yakıştırmalar yapılması çok mu komik geliyor size? Kaç yıl önceki mevzu bunu nereden bulup çıkardınız ona da ayrı şaşırdım!!

Back
X