• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir zamanlar bende nie hamile kalamaıyorum die yazıodum

sagol kavun içi keşke herşey bu kadar basit olsa bir tıpa ile kulaklarımı tıkasam hafızamdan silebilsem ama nerde sancısı taa içimi kavururken unutamıyorum

merhaba bende aşılama oldum bugün 9 oldu ama adet belirtilerim başladı o yüzden biraz umudum kırıldı paylaşmak istedim

slm yazının başlangıcı 2008 merak ediyorum acaba kavuniçi bebeğini dünyaya getirdimi..Herkesin kaderi farklıdır elbet.. ama bizi burada birleştiren ortak benzer sorunlarımız.Bende 3 aylık bebeğimi kaybettim... her ay bir umut bekledim ve sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasibeylesin nediyim

slm yazının başlangıcı 2008 merak ediyorum acaba kavuniçi bebeğini dünyaya getirdimi..Herkesin kaderi farklıdır elbet.. ama bizi burada birleştiren ortak benzer sorunlarımız.Bende 3 aylık bebeğimi kaybettim... her ay bir umut bekledim ve sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasibeylesin nediyim
Gözün aydın, Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. Böyle haberler alınca çoook seviniyorum, ümitleniyorum hihoyyyt

dikkat edilirse buraya moral olarak yazı yazan arkadaşlar hamlile kalmış. bebeklerinin resimlerini profillerine bile koymuşlarr. hihoyyyt
aaayyy tüm yüreğimle, her hücremle diliyorum. rabbim o günü hayırlısından ve sağlıklı bebişle bizede versin.
(amin)

bebeğin sağlıklıdır inşallah.
hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin yarabbim...
bizlere de hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin

fikrinizi etkilemek hiç istemem ama şunu da anlatmadan geçemicem.
yakından tanıdığım bir arkadaşın eşi hamileydi neyse bebekleri için down sendromlu alınması gerek dediler.
erkekler bu konuda bizim kadar hassas değiller tabi .baba hemen alınsın diyor.
anne olmaz bebeğimi aldırmam diyor..
kayınvalide gelinine yükleniyor aldırın diye..
tam bir aile faciası çıktı anlıcağınız evde hergün hır gür..
neyse sonuç olarak : bebiş alınmadı
ve sapasağlam. şu an bir buçuk yaşında hiç bir problemi yok.

Back