selam Ben Gecen Seneden Beri Bu Bölüme Bişeler Yazar Okur Dururdum Işte Gonophene Yarım Kullandım Adetime 10 Gün Kaldı , Yine Hüsran Gibi .... Ve Sayısını Bile Unuttugum Gebelik Testleri ......... Tam Tamına 1 Sene Bekledim Düşükten Sonra Iltihapmı Dersim Yumurta Büyümemişmi Dersin Sıkıntı Stresmi Dersin Hepsinden Vardı Bende Ama şubat Ayında 1 Aylık Hamile Oldugumu ögrendim Test Hala Duruyo Kıpkırmızı Iki çizgi ... Hala Bakar Bakar Gülerim Ama Hamile Kalmakla Bitmıyomus Aman Buda Düşmesin Die 2 Ay Yattım Kanamam Oldu Hadi Ututndu Dielim şimdide Kızımın Downlu Olma Ihtimali Varmış Ta Mış Mış .... Allah Bilir Orasını Bunu Nie Yazdım Biliomusunuz Bebek Isteyenler Hayırlısı Deyin Millet Size Kısırmı Aaa Bunun Cocugu Olmuyo Die Hamile Kalmak Istıosunuz Yoksa Anne Olmak Istediğiniz Içinmi Ona Bi Karar Verin Ve önünüzde Hamile Kalmaktan Daha Zor Kararlar Olacak Buna Hazırlıklı Olun Hepinize Saglıklı Hamişlikler Ve Saglıklı Bebekler Diliyorum Ama Gercekten Süper Bi Duygu Daha Karnındayken Bile ......... Her Zorluga Degermiş ......
darısı bize inşallah yeterki olsun bende her zorluğa göğüs gererim...bu ay bende hamile kalmayı bekliyodum yine her ay olduğu gibi ama 2 gün önce adet oldum.artık alışmışım galiba eskisi gibi o kadar canım sıkılmadı tabiki biraz moralim bozuldu ama yapacak bişi yok.....karabiberim canım benim sen rahim filmi çeltirdin mi?????
yağmurnazım cnm arkadasım bnm özelinede yazdım evet çektirdim 5 dk bişi biraz yandı kasıklarım bitti hemen kolay geçti gülerek çıktım odadan aksamdadüğüne gittim:sm_cool:
bu ay biraz daha ümitlıyım belki hamiş kalırım diye hayırlısı inş.öptm
yok canım açıkmış dr bekleyin ilaç vermicem dedi bizde eşimle eylüle edar bekleme kararı aldık.inş sende iyi haberler aırsın öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?