bir zamanlar bende nie hamile kalamaıyorum die yazıodum

kavuniçi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
45
2
86
İstanbul
selam ben gecen seneden beri bu bölüme bişeler yazar okur dururdum işte gonophene yarım kullandım adetime 10 gün kaldı , yine hüsran gibi .... ve sayısını bile unuttugum gebelik testleri ......... tam tamına 1 sene bekledim düşükten sonra iltihapmı dersim yumurta büyümemişmi dersin sıkıntı stresmi dersin hepsinden vardı bende ama şubat ayında 1 aylık hamile oldugumu ögrendim test hala duruyo kıpkırmızı iki çizgi ... hala bakar bakar gülerim ama hamile kalmakla bitmıyomus aman buda düşmesin die 2 ay yattım kanamam oldu hadi ututndu dielim şimdide kızımın downlu olma ihtimali varmış ta mış mış .... Allah bilir orasını bunu nie yazdım biliomusunuz bebek isteyenler hayırlısı deyin millet size kısırmı aaa bunun cocugu olmuyo die hamile kalmak istıosunuz yoksa anne olmak istediğiniz içinmi ona bi karar verin ve önünüzde hamile kalmaktan daha zor kararlar olacak buna hazırlıklı olun hepinize saglıklı hamişlikler ve saglıklı bebekler diliyorum ama gercekten süper bi duygu daha karnındayken bile ......... her zorluga degermiş ......

inşallah bebeğimn sağlıklıdır inan bunu ağlayarak yazıyorum 2 gündür çok moralim bozuk

kavuniçi saol böyle yazıları okuyunca moralim düzeliyo ümitleniyorum inşallah bizde böle yazılarla arkadaşlarımıza destek olacak günlere ereriz.hatta gerek kalmaz isteyen herkes hamiş olur

darısı bize inşallah yeterki olsun bende her zorluğa göğüs gererim...bu ay bende hamile kalmayı bekliyodum yine her ay olduğu gibi ama 2 gün önce adet oldum.artık alışmışım galiba eskisi gibi o kadar canım sıkılmadı tabiki biraz moralim bozuldu ama yapacak bişi yok.....karabiberim canım benim sen rahim filmi çeltirdin mi?????

Rabbim insana ne veriyosa herşeyin hayırlısın versin.Çocuğunda hayırlısını diliyorum hayırsızsa hiç olmasın diyorum...

inanınırmısınız bana doktorum demiştiki tedavinin basında ben ne nezaman bu iş böle olmayacak rahim filmine göndericem dediğim ay hamile kalacaksın dedi ve hamile kaldım çünkü hamileliği aklından cıkaracaksın dedi hormonların düzene girecek dedi o ay tabi ben hsg de kullanılan aletler işte kac para adet sancısı gibimiki acaba bilmemne derken ilişki günleri şaştı gitti ve ben ilişkide sonra yatardım bi süre hadi tutar die o ay ne yattım hiç onu düşünemedim ve hsg ye 1 hafta kala hamile oldugumu ögrendim adet olduktan sonra cekılıyo ya şok olmustum kızlar sizi en iyi sizin cektiğinizi ceken anlar sacma sapan sorular hele cevremdekilerin bakısları filan onlar bile hamileliğe engel ama adet sancısı olmuyo en belirti bunu yasadım adetime 10 gün felan baslardı sizinki daha farklıdır tabi yok tık yok ne bel ne kasık agrısı ve akıntım cok oldu Allahım dıodum ya benimde adet sancım olamdıgı bi günü hissedip hamile oldugumu görecekmiyim ya ama oldu ben ve benim gibiler size umut olsun hep dua edin hayırlı haberlerinizi duyarım inş.

canım inşallah bebeğinde bişey yoktur. dediğin gibi gerçekten allahtan herşeyın hayırlısını istemeliyız takdir zaten allaha kalmış.

canım inşallah bebşin sağ sağlim doğar eşimin işyerinde bir arkadaşın eşinede doktor bebğiniz down sendromlu demiş ama kadın kesinlikle aldırmam o benim parçam demiş ve bebek doğduğu zaman allaha şükür sapa sağlim doğdu neyin ne olacağını allahtan başkasdı bilemez sen gönlünmü ferah tut ve allah dan umudunu kesme ve bol bol dua et

Içini Ferah Tut Canim Allah Herşeyin Hayirlisini Verir Bebişin Sana Simsiki Tutunmuş Sende Ona Daha Ne Istiyorsun Allah Ikinizide Biran önce Kutarsin Sağlikli Bi şekilde

yağmurnazım cnm arkadasım bnm özelinede yazdım evet çektirdim 5 dk bişi biraz yandı kasıklarım bitti hemen kolay geçti gülerek çıktım odadan aksamdadüğüne gittim:sm_cool:
bu ay biraz daha ümitlıyım belki hamiş kalırım diye hayırlısı inş.öptm

cnm bnmde bi tanıdığıma aynı seyleri sölediler kadının 2 . bebeğiydi ama inançlı biri karnından su alıp incelicez ama bu işlemden sonra düşük riskin var dedi dr.o su belli ediyormuş.ama kadın izin vermedi hastada olsa o bnm bebeğim ne aldırırım nede düşürürüm dedi doğurdu çocuk sapasağlam sakın böle şeylere aldanma biz insanoğlu nekadar nankörüz sağlam doğunca isteriz hastalıklı olunca kabul etmeyiz inş bebeğin iyidir

allahın izniyle hiç bişeyi yoktur bebeginin sen dr. bakma onlar artık insanları kobay olarak kullanmaya alışmış olsada olmasada insanın yüregini yakmayı çok iyi beceriyorlar hiç bişeyi kafana takma dua et bebegin ve sen allaha emanet olun

canım benim inşallah hamile kalırsın dua edecem :1hug:...tüpler kapalımıymış yani senin dr başka bişi ssöledi mi...bende haftaya gidiyorum dr bakalım ne dicek..öptüm canımmm

yok canım açıkmış dr bekleyin ilaç vermicem dedi bizde eşimle eylüle edar bekleme kararı aldık.inş sende iyi haberler aırsın öptm

merhaba kavuniçi seni çok iyi anlayabiliyorum.çünkü bende tam olarak aynı şeyleri yaşadım halada yaşıyorum.1 yıl bekledim bebek için o da düşüverdi senağlama.şimdi hergün adet günümü sayıyorum acaba geçtimi diye :roflol: insan çok korkuyo tekrar düşük olur diye.Allahtan hayırlısı artık bizede nasip olur inş anne olabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…