- 5 Ekim 2024
- 22
- 20
- 29
- Konu Sahibi derincornelia
Merhaba arkadaşlar daha önce bir hesabım vardı ama şifresini unuttum ve yeni bir hesapla karşınızdayım. Şöyle ki son 5 yıldır evliyim ve hiç korumadığımız halde gebelik olmadı. Doktora hep gittik ve sorun olmadıgını soyledı butun testler yapıldı. Yoğun çalıştığımız içindeaman bir sorum diyerek hep öteledik ikinci plana attık çocuk işini. Ve son 1 yıldır yurtdışında yaşıyoruz . Artık hayatımız düzene girdi diyerek 4 ay önce doktora gittim ve doktor 10 cm miyom oldugunu bir yumurtalıktada polip oldugunu , hem laparoskopi hem histeroskopi yapıp temizleyecegıni soyledi. Cuma gunu ameliyat oldum yani dün. Ameliyattan vıktıgımda doktor miyom diye dusundugu seyin aslında miyom değil daha farklı bişey oldugunu bir yumurtalığa yapışık olduğu için yumurtalıkla beraber almak zorunda kaldıklarını soyledi. Ve bu kitleyide arastıracaklarını soyledı. Benim dünyam başıma yıkıldı resmen. Lutfen daha önce basına Boyle bir durum gelen varsa lütfen beni aydınlatsın tek yumurta ile gebe kalabilir miyim? Çok korkuyorum keske hiç ertelemeseydim diyorum