Merhabalar tekrar,
son yazımın üzerinden 18 gün geçmiş :) Güzel bir bayram ve tatil sonrası hayata tekrar sıkıca asılmak lazım öyle değilmi...Bu 18 gün içerisinde 4 kitap daha okuyup, şirketiminiz kişisel gelişim ve motivasyon videolarında yaklaşık 25 tane izlemişimdir. Her gün kendimi bir önceki günden daha değerli ve özgüvenli hissediyorum. Yapabilirim ve başarabilirim, kendime inanıyorum demenin nasıl bir güç olduğunu anlatamam size.
Ve artık ekibi büyütme zamanı geliyor. Özgürlüğü tatmanın ve başkalarına da öğretip, tattırmanın zamanı geliyor.
Lütfen kendinize şu soruları yöneltin ve açık yüreklilikle cevaplayın
1- mutlu muyum gerçekten?
2- hayatımın geri kalanını böyle mi yaşamak istiyorum?
3- eğer hayatımın sonuna kadar hatta torunlarıma dahi miras bırakabileceğim bir ticaret yapacak olsam ve bu ticaret her geçen gün daha büyüse ve benden bağımsız bir şekilde kazancı artsa, ve bu işi istediğim, sevdiklerim kişilerle kendi belirlediğim saatlerde yapsam, bunun için efor koyar mıydım?
4- Sevdiklerime istediğim kadar vakit ayırabiliyor muyum?
5- Yapmayı sevdiğim şeyleri yapabiliyor muyum ya da yeterince vakit ayırabiliyor muyum?
6- Başkalarının hakkımda yapamazsın, yapamaz dediklerine artık dur demek istiyor muyum?
Arkadaşlar
ben bunların tümünü cevapladım. Vardığım nokta bu işi kesinlikle yapmam gerektiği idi. Nedenlerim çok güçlü, vizyonum çok net. Bu ticareti istediğim şehir ve ülke de yaparak muhteşem dostluklar ve kazanç elde etme, kendime ait zamanlarda çalışma ve sevdiklerime vakit ayırabilmek için başka bir yolu yok. İstediğimiz refaha, huzura, doyuma ulaşmak için daha iyi yok.
Eğer sizde bu yolda bana katılmak isterseniz, bana kısaca kendinizden bahsetmenizi isterim. Aradığım ortak kesinlikle eğitilebilir, vizyon sahibi, servet ve başarı odaklı olmalı. Kısa sürecek bir ticaretten bahsetmiyorum, bir ömür boyu devam edecek bir ticaretten bahsediyoruz.
Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle