• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yol bulamıyorum kendime ne olur yardım edin !

kesınlıkle okul öncesı güzel bır bölum.kardesım gecen yıl atandı okul bıter bıtmez.okul öncesı ögrt. cok rahat tabı bıraz çocuklar uğraştırıcı ama olsun....

Ben çocukları çok seviyorum o yüzden onlarla uğraşmak beni yormaz.
Tek endişem seneye öğrenci alınıp alınmayacak konusunda.
Bu yüzden ikinci seçenek olarak PDR diyorum.
Ama İnşAllah Okul Öncesi olur.
O kadar çok istiyorum ki :16:

Canım hatırlamaz mıyım seni :16::54::54:
Çok doğru söylüyorsun canım ama ben Kıbrıs'taki özel üniversitenin giriş sınavına giremedim. Bizim final haftamızda yapıldı sınav ben Giresun'daydım.
Kaçırdım sınavı çok üzüldüm :43:
YGS/LYS'ye girmeyi düşünüyorum canım önümüzdeki yıl ama duymuşsundur sen de.
Okul Öncesi vs bölümlere üniversiteler 3 yıl boyunca öğrenci alımını durdurmuş daha doğrusu bu yerleşmelerle son olacakmış.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım açıkçası :43:
Ailem de bölümü bitir,okul bitince sınava girer kazanırsan okursun öyle diyorlar.
Ben de mantıklı buluyorum bunu ama bir yandan da çok sene kaybım olur diye düşünüyorum.
Aklım karman çorman canım ya ne yapacağım ben? :43:

Çok zor düşününce.başka bölümler düşünmüş müydün psikoloji sosyal hizmet vb gibi. Şu an okul öncesi öğretmen açığını dolduracak kadar mevcut öğretmen ve öğrenci yani öğretmen adayı var.Bir yandan haklı bir uygulama mağdur etmemek için.
Bölümünü sevmediysen değiştirirsin ama yeniden alışmak yeni çevre yeniden hazırlanmak yıpratıcı sanki.
hakkında hayırlısı olsun en nihayetinde senin hayatın ömrün boyunca aklının bir kenarında kalacak mesleği düşünerek yaşayamazsın hayat senin

Çok zor düşününce.başka bölümler düşünmüş müydün psikoloji sosyal hizmet vb gibi. Şu an okul öncesi öğretmen açığını dolduracak kadar mevcut öğretmen ve öğrenci yani öğretmen adayı var.Bir yandan haklı bir uygulama mağdur etmemek için.
Bölümünü sevmediysen değiştirirsin ama yeniden alışmak yeni çevre yeniden hazırlanmak yıpratıcı sanki.
hakkında hayırlısı olsun en nihayetinde senin hayatın ömrün boyunca aklının bir kenarında kalacak mesleği düşünerek yaşayamazsın hayat senin

Canım ya birçok meslek düşündüm ama hiçbirisini öğretmenlik gibi istemedim.
Öğretmenlik çok farklı benim için.
Ben bu söylediğim haberi araştırdım 2 yıl sonra başlanacakmış bu uygulamaya. Buna çok sevindim :)
Yani seneye sınava girsem Okul Öncesini tercih edebileceğim :)
Ama senin de dediğin gibi canım gideceğim yere alışma dönemim olacak,her şeye sıfırdan başlayacağım.
Yine bu yılın başında çektiğim sıkıntıları çekeceğim.
Ama öğretmenliği çok istiyorum bu yüzden göze alabiliyorum bunu.
Her ortama rahatça uyum sağlayabiliyorum.
Bu huyumdan dolayı biraz rahatım ama tabi şu an ki arkadaşlarımı çok ararım gittiğim yerde. :43:

Back