Yaklaşık 9 aydır gebe kalamıyorum maalesef hep Rabbimden hayırlısını diledim.Bazı aylar stres yapıp sürekli test yaptım bazı aylar hiç düşünmedim saldım ama yine olmadı.Kadın doğuma gidip kontrol ettirdim kendimi neyseki ne pcos ne de başka bir aksilik çıkmadı.Zamanında eşimde varikosel olmuş ama tedavi sonrası sperm testi de iyi çıkmış.Neyse geçen ay ovülasyon testlerinden aldım ve 14,15,16 eylülde korunmasız ilişkiler oldu bu günleri değerlendirdik.Aslında çok da vücudumu dinlemek istemiyorum ama iki gün önce gece sağ boşluk tarafımda karıncalanma oldu eşim mi elini koydu diye bile baktım o kadar güçlü hissettim düşünün.Genel olarak kasıklarımda özellikle sol tarafta ağrı batma oluyor.İki gündür de vajinamda regl döneminden önce olduğu gibi arada ağrılar oluyor bazen bacaklarıma yorulunca belime çok ağrı vuruyor ve göğüs hassasiyetim de başladı.Olası adet günü 30 Eylül tahmini adet de 2 Ekim görünüyor yakın çünkü.Ben gerçekten çok yoruldum ve benden önce evlenen arkadaşlarım bile yavrularını kucaklarına aldılar.Eşime diyorum ki araştırmaya gidip gerekli ince kontrolleri yaptıralım sen yine de sperm testi ve ben rahmime detaylı baktırayım biraz daha bekleyelim diyor.Ne yapacağım inanın bilmiyorum isyan etmek de istemiyorum ama çok üzgünüm Lütfen güzel şeyler duymaya bilmeye ihtiyacım var.Bu ay da artık olmazsa eşimi ikna edip kontrole gitmek gerekirse aşılama olmak istiyorum hangi bölüm hastane önerirsiniz samsunda?
Sürecime yorum yapmak öneride bulunmak isteyenleri ve daha önce bu belirtileri yaşayıp sürecini paylaşmak isteyenleri bekliyorum teşekkür ederim
Sürecime yorum yapmak öneride bulunmak isteyenleri ve daha önce bu belirtileri yaşayıp sürecini paylaşmak isteyenleri bekliyorum teşekkür ederim