Bendede vardı 4 sene önce gitmediğim doktor kalmadı fakat kendiliğinden geçti 2 sene çektim stresli olduğum bir dönemdiMerhaba hanımlar inşallah bu konuda fikri olan birileri vardır diye yazıyorum çünkü ne yapacagimi şaşırdım birazda korktum açıkçası.
Evet konuya gireyim..
Bir buçuk senedir sol kulağımda hiç geçmeyen bir uğultu var sanki rüzgar sesi mi desem motor sesi mi bilemedim ama gece gündüz hep var uykuya dalamiyorum bu ses yüzünden sabah uyandığımda sinirle uyanıyorum ses benim deli ediyor arasıra artıyor ses arasıra azalıyor ama hep var. Bu kaç kez kbb ye gittim sakız cigne balon sisir deyip geri gönderdiler sinir oldum yaşadığım şehirde zaten bi kaç kbb uzmanı amca var onlarda sürekli sakız cigne dediler en son dün yeni bir doktor bulup ona gittim sonunda bir işitme testi yapan oldu şükür ki oda acil mr cekipmelisin hemde kontrastli (ilacli) dedi bide bu çok ciddi bir sorun olabilir dedi korkuttu benikafatası tümör ü mu ne olabilirmiş öyle dedi baya gerildim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
Geçti yani çok sevindim bunu duyduğuma doktor da kendiliğinden geçebilir bilmiyoruz ki neye bağlı bir uğultu bu falan dedi. Bende şimdi stresli bi donemdeyim inşallah benimki de geçer sağol canım cevap için içimi çok rahatlattinBendede vardı 4 sene önce gitmediğim doktor kalmadı fakat kendiliğinden geçti 2 sene çektim stresli olduğum bir dönemdi
Bende çok korkmuştum o yüzden anlıyorum seni tümordu oydu buydu hepsi geldi aklıma internette herşeyin en kötüsü yazıyor.benimki özellikle sessiz kaldıgımda çok hissediliyordu dediğim gibi stres en büyük etken o yüzden rahat olmaya çalışGeçti yani çok sevindim bunu duyduğuma doktor da kendiliğinden geçebilir bilmiyoruz ki neye bağlı bir uğultu bu falan dedi. Bende şimdi stresli bi donemdeyim inşallah benimki de geçer sağol canım cevap için içimi çok rahatlattin
Evet sessizken evde yanlizken ses artıyor sanki ve kulağım usuyor sürekli bi soğukluk . Geçecek inşallah sevindim sizinki geçtiğine umutlandim şimdi bende bir ömür bununla mi yaşayacağım diye düşünüp uzuluyordum valla hiBende çok korkmuştum o yüzden anlıyorum seni tümordu oydu buydu hepsi geldi aklıma internette herşeyin en kötüsü yazıyor.benimki özellikle sessiz kaldıgımda çok hissediliyordu dediğim gibi stres en büyük etken o yüzden rahat olmaya çalış
Ağrı kesici gibi ilaçlar artırıyo cnm ilaç kullanımını en aza indir ben o dönem melisa çayı içtim çok iyi geldiEvet sessizken evde yanlizken ses artıyor sanki ve kulağım usuyor sürekli bi soğukluk . Geçecek inşallah sevindim sizinki geçtiğine umutlandim şimdi bende bir ömür bununla mi yaşayacağım diye düşünüp uzuluyordum valla hi
Aynı durum bende de var ilk tüp bebek denemeden sonra oldu hala devam ediyor. Cok doktora gittim kulak mr falan çekildim bisey yok dendi cok sonra araştırarak coraspinden dolayi olabileceğine kanaat getirdim.ama bu nasıl geçecek bilmiyorumMerhaba hanımlar inşallah bu konuda fikri olan birileri vardır diye yazıyorum çünkü ne yapacagimi şaşırdım birazda korktum açıkçası.
Evet konuya gireyim..
Bir buçuk senedir sol kulağımda hiç geçmeyen bir uğultu var sanki rüzgar sesi mi desem motor sesi mi bilemedim ama gece gündüz hep var uykuya dalamiyorum bu ses yüzünden sabah uyandığımda sinirle uyanıyorum ses benim deli ediyor arasıra artıyor ses arasıra azalıyor ama hep var. Bu kaç kez kbb ye gittim sakız cigne balon sisir deyip geri gönderdiler sinir oldum yaşadığım şehirde zaten bi kaç kbb uzmanı amca var onlarda sürekli sakız cigne dediler en son dün yeni bir doktor bulup ona gittim sonunda bir işitme testi yapan oldu şükür ki oda acil mr cekipmelisin hemde kontrastli (ilacli) dedi bide bu çok ciddi bir sorun olabilir dedi korkuttu benikafatası tümör ü mu ne olabilirmiş öyle dedi baya gerildim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?