• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yildir gecmeyen kulak ugultusu .. tecrubesi olqnlar yardimci olabilir mi ?

eszinbb07

minnoslarim var artik
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
1.427
1.088
133
Merhaba hanımlar inşallah bu konuda fikri olan birileri vardır diye yazıyorum çünkü ne yapacagimi şaşırdım birazda korktum açıkçası.
Evet konuya gireyim..
Bir buçuk senedir sol kulağımda hiç geçmeyen bir uğultu var sanki rüzgar sesi mi desem motor sesi mi bilemedim ama gece gündüz hep var uykuya dalamiyorum bu ses yüzünden sabah uyandığımda sinirle uyanıyorum ses benim deli ediyor arasıra artıyor ses arasıra azalıyor ama hep var. Bu kaç kez kbb ye gittim sakız cigne balon sisir deyip geri gönderdiler sinir oldum yaşadığım şehirde zaten bi kaç kbb uzmanı amca var onlarda sürekli sakız cigne dediler en son dün yeni bir doktor bulup ona gittim sonunda bir işitme testi yapan oldu şükür ki oda acil mr cekipmelisin hemde kontrastli (ilacli) dedi bide bu çok ciddi bir sorun olabilir dedi korkuttu beni :( kafatası tümör ü mu ne olabilirmiş :( öyle dedi baya gerildim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı

Geçmiş olsun canım ne zamandan beri var ben nasıl başladığını hatırlayamıyorum bi türlü. Ve de doktorum verdiği ilaclarinda faydasi yok bu sese alışmaya çalış dedi inanabiliyor musun :(

Evet gece gündüz hep var bu ses hiç geçmeyecek sanırım yada kendiliğinden gecedebikir ama tedavisi yok diyor doktorlar alisqlim bizde madem biraz zor olacak kabullenmek ama

Merhaba hanımlar inşallah bu konuda fikri olan birileri vardır diye yazıyorum çünkü ne yapacagimi şaşırdım birazda korktum açıkçası.
Evet konuya gireyim..
Bir buçuk senedir sol kulağımda hiç geçmeyen bir uğultu var sanki rüzgar sesi mi desem motor sesi mi bilemedim ama gece gündüz hep var uykuya dalamiyorum bu ses yüzünden sabah uyandığımda sinirle uyanıyorum ses benim deli ediyor arasıra artıyor ses arasıra azalıyor ama hep var. Bu kaç kez kbb ye gittim sakız cigne balon sisir deyip geri gönderdiler sinir oldum yaşadığım şehirde zaten bi kaç kbb uzmanı amca var onlarda sürekli sakız cigne dediler en son dün yeni bir doktor bulup ona gittim sonunda bir işitme testi yapan oldu şükür ki oda acil mr cekipmelisin hemde kontrastli (ilacli) dedi bide bu çok ciddi bir sorun olabilir dedi korkuttu beni :KK43: kafatası tümör ü mu ne olabilirmiş :KK43: öyle dedi baya gerildim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
Bendede vardı 4 sene önce gitmediğim doktor kalmadı fakat kendiliğinden geçti 2 sene çektim stresli olduğum bir dönemdi

Bendede vardı 4 sene önce gitmediğim doktor kalmadı fakat kendiliğinden geçti 2 sene çektim stresli olduğum bir dönemdi
Geçti yani çok sevindim bunu duyduğuma doktor da kendiliğinden geçebilir bilmiyoruz ki neye bağlı bir uğultu bu falan dedi. Bende şimdi stresli bi donemdeyim inşallah benimki de geçer sağol canım cevap için içimi çok rahatlattin

Geçti yani çok sevindim bunu duyduğuma doktor da kendiliğinden geçebilir bilmiyoruz ki neye bağlı bir uğultu bu falan dedi. Bende şimdi stresli bi donemdeyim inşallah benimki de geçer sağol canım cevap için içimi çok rahatlattin
Bende çok korkmuştum o yüzden anlıyorum seni tümordu oydu buydu hepsi geldi aklıma internette herşeyin en kötüsü yazıyor.benimki özellikle sessiz kaldıgımda çok hissediliyordu dediğim gibi stres en büyük etken o yüzden rahat olmaya çalış

Bende çok korkmuştum o yüzden anlıyorum seni tümordu oydu buydu hepsi geldi aklıma internette herşeyin en kötüsü yazıyor.benimki özellikle sessiz kaldıgımda çok hissediliyordu dediğim gibi stres en büyük etken o yüzden rahat olmaya çalış
Evet sessizken evde yanlizken ses artıyor sanki ve kulağım usuyor sürekli bi soğukluk . Geçecek inşallah sevindim sizinki geçtiğine umutlandim şimdi bende bir ömür bununla mi yaşayacağım diye düşünüp uzuluyordum valla hi

Evet sessizken evde yanlizken ses artıyor sanki ve kulağım usuyor sürekli bi soğukluk . Geçecek inşallah sevindim sizinki geçtiğine umutlandim şimdi bende bir ömür bununla mi yaşayacağım diye düşünüp uzuluyordum valla hi
Ağrı kesici gibi ilaçlar artırıyo cnm ilaç kullanımını en aza indir ben o dönem melisa çayı içtim çok iyi geldi

Tüp bebek tedavisindeyim su an ilaç kullanıyorum bol bol canım büyük ihtimalle coraspirin yüzünden oldu bu kulak uğultusu aspirin yapabiliyormus .. su sıkıntılar i atlatinca inşallah geçer diye ümit ediyorum şimdi ne yaparsam yapayım stres var hayatımda melisa cayi icsem bi sıkıntı olur mu acaba doktora bi danisayim . İnslalah canım sağol yardımın için

benimde sol kulagımda küçük bir delik olmuş kızımın dirseği aniden carpınca basınc oluşmuş.ilk ayda sesler boğuktu,iç sesimi duyuyordum doktora gittim 3 ay ıcerisinde kulak zarı kucuk oldugunda yeniler dedi yenilemezse ameliyat olursunuz dediler.şuan 3. aydayım ve sesler değişmeye başladı ugultu gibi rüzgar sesi gibi seyler duymaya başladım gercekten çok rahatsız edici bir durum :cry:sürekli ses gelmesi insanın psikolojisini bozuyor..
yarın tekrar kontrole gidicem ( cerrahpaşaya)ameliyat diyecekler biliyorum olmakta istemiyorum ameliyattan sonra kulagım dahada kötüye gitmesinden korkuyorum :( böyle bir şey başına gelen varmı ne yapmalıyım bilemiyorum :110:

Merhaba bende de hamilelikte aynı durum ortaya çıktı doğum yaptım hala geçmedi bende coraspin kullanıyordum sizin ki geçti mi acaba lütfen cevap verin çok üzgünüm 😔😔

Evet konuya gireyim..
Bir buçuk senedir sol kulağımda hiç geçmeyen bir uğultu var sanki rüzgar sesi mi desem motor sesi mi bilemedim ama gece gündüz hep var uykuya dalamiyorum bu ses yüzünden sabah uyandığımda sinirle uyanıyorum ses benim deli ediyor arasıra artıyor ses arasıra azalıyor ama hep var. Bu kaç kez kbb ye gittim sakız cigne balon sisir deyip geri gönderdiler sinir oldum yaşadığım şehirde zaten bi kaç kbb uzmanı amca var onlarda sürekli sakız cigne dediler en son dün yeni bir doktor bulup ona gittim sonunda bir işitme testi yapan oldu şükür ki oda acil mr cekipmelisin hemde kontrastli (ilacli) dedi bide bu çok ciddi bir sorun olabilir dedi korkuttu beni :KK43: kafatası tümör ü mu ne olabilirmiş :KK43: öyle dedi baya gerildim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ? Lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
Aynı durum bende de var ilk tüp bebek denemeden sonra oldu hala devam ediyor. Cok doktora gittim kulak mr falan çekildim bisey yok dendi cok sonra araştırarak coraspinden dolayi olabileceğine kanaat getirdim.ama bu nasıl geçecek bilmiyorum

Back