• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yerlere kaçma isteği

ozmen33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
74
0
36
Şırnak
Bir yerlere kaçma isteği
Sürekli bir arayış içindeyim saçımı değiştirmek işimi evimi eşyalarımı hatrta eşimden bile kaçmak uzaklaşmak istiyorum kimse bana karışmadan kafa dağıtmak 5 aylık bir bebeğimvar evliyim eşimi seviyorum işim var çocuğuma annem bakıyor oda gayet seğlık lı tabiri caizze derler ya allahta...... Istiyon neden böyle hissediyorum
ben dış görüntüme dikkat ederim hatta takıntı derecede şuan 30 kilo fazlam var ve hiç uyumayan gazlı bir bebeğim lousa depresyonumu ne buacaba bana yardım edin

Bir yerlere kaçma isteği
Sürekli bir arayış içindeyim saçımı değiştirmek işimi evimi eşyalarımı hatrta eşimden bile kaçmak uzaklaşmak istiyorum kimse bana karışmadan kafa dağıtmak 5 aylık bir bebeğimvar evliyim eşimi seviyorum işim var çocuğuma annem bakıyor oda gayet seğlık lı tabiri caizze derler ya allahta...... Istiyon neden böyle hissediyorum
ben dış görüntüme dikkat ederim hatta takıntı derecede şuan 30 kilo fazlam var ve hiç uyumayan gazlı bir bebeğim lousa depresyonumu ne buacaba bana yardım edin

Büyük ihtimalle lohusa depresyonu yaşamaktasınız. Hamilelik, doğum, bedendeki değişim, yaşamdaki kuvvetli değişim, tüm bunlar doğal olarak bazı sıkıntılara yol açar. Yapmanız gereken bu dönemde yakınınzda bulunan bir meslektaşımdan destek almak.
İhmal etmeyin.

Back