Hepinize iyi geceler kızlar beni bu saatlere kadar uyutmayan bir derdim var. Evimiz çok şükür kendimize ait ama kp aldığı için satma durumu vs söz konusu bile değil. Kiraya da çıkamıyoruz. Ev güya sıfır daireydi ilk biz oturduk. Ama ara katta olmamıza rağmen banyo tavanından şu geliyordu ve tavan resmen küflendi. Neyse tesisatçı çağırdık sorunun üst kattan olmadığını binanın temel şu tesisatında bir sıkıntı olduğunu, bunuda komple binanın içten tesisatının yenilenmesi gerektiğini söyledi. Ki kimse ama kimse yanaşmıyor. Bir diğer mesele mahallenin giderlerinde sorun var afedersiniz ev resmen lağım gibi kokuyor sanırsınız umumi tuvalet. Bu durumu anlatıyorum kpye e ne varki şimdi o evden çıksanız daha iyi bir yermi bulacaksınız vs vs diyor. Eşim olacak adamda babasının karşısında çıt diyemez o derece. Ki babası zaten bütün köyün çekindiği bir adam değişik birşey karakter olarak Bergen filmindeki bergenin kocası varya işte öyle. Elimizde 300 binlik bir birikim 200 binlik bir araba var. Çocuğum iki yaşında kreş kabul etmiyor bakıcı bir allahın kulunu bulamadım. Ya evime getir diyor ya yarım gün bakarım diyor ya eve gelirim ama extra ücret isterim diyor. Extra ücrette asgari ücret kadar. Hani desem ki ben bir iş bulayım çalışayım oda yok . Ayda Max bir çeyrek atabiliyoruz köşeye oda her ay değil. Artı olarak apartmandaki insanlar gerçekten leş. Mesela geçen gün komşunın çocuğu top oynuyor bizim arabayı kale yapmiş top çekiyor. Annesini uyardım git polis çağır dedi. Çocuğu uyardım sende arabanı buraya koyma dedi ki otoparkta yani daha nereye koyayım. Birde bulunduğum ilçenin en temiz en olaysız mahallesi olarak bilinir burası. Sizce ne yapayım ben kızlar ya. Doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor derler ya öyle bir durum benimki