Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar aranızda bebeği bir yaşına gelmeden sünnet ettirenler var mı ? eğer varsa kaçıncı ayda yaptırdınız ? ya da en doğrusu hangi yaş aralığında yapılır bu konuda bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum.
kış büyüsü...
Kayıtlı Üye
benim oğlum 8 aylık bu dönemde düşünüyorum vcanım benim yeğenim 7 aylıkken olmuştu 2 günde iyi oldu.. diğwrim yeğenim 8 yaşında oldu 1 hafta uğraştı ablam...yani bebekken daha sağlıklı ve kolay oluyormuş..
Yiğit anası:)112
Kayıtlı Üye
30 ekımde sünnet olacak paşam nasipseee daha cauk ıyılesıyorlar bu dönemlerde hem ıltıhap falan olmayacak ben olsun bitsin diyorum
doktorumuz en gec 8 ayına kadar sünnet ettirmemizi söyledi,bebişim çişini yaparken canı yanıyor çünkü darmış.
oğluma 5,5 aylıkken sünnet yaptırdık
idrar deliğinde daralma vardı gerçi olmasaydı da yaptıracaktık
1 haftada iyileşti çok ağrısı huysuzluğu olmadı
ne kadar erken o kadar iyi
oğlumu 7,5 aylıkken sünnet ettirdik. çok zorlandık. çünkü sürekli yuvarlanıp canını yakıyordu. şimdi ikinci oğluma hamileyim. kısmetse bir kaç günlükken sünnet ettrimeyi düşünüyorum. bi arkadaşım oğlunu 20 günlükken sünnet ettirmişti ama hiç zorlanmamıştı.
hepinize teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak bebeğinizin yanında bulundunuz mu çok huysuzlanıp ağlıyorlar mı.Benim oğluşum da 5.ayını tamamlamak üzere ben de bu aralar yaptıralım diyorum hem çok hareket edip canı yanmaz hem de diş çıkarma dönemine denk gelmez diye düşündüm.peki iyileşmesi ne kadar zaman alıyor .pansuman gerektirecek kadar açık yara gibi mi oluyor kesilen yer?
canlarım...Kağan&Kerem
Kayıtlı Üye
hareketlenmeden yapılması en iyisi,ben 9 aylıkken yaptırmıştım,hiç sorun yaşamadık,hiç ağlamamıştı.
canım ben oğlumu 22 günlükken yaptırdım çok rahat ettim benim bildiğim 2-7 yaş sünnet için uygun değil eğer düşünüyorsan bebeğin çok hareketlenmeden yaptır ayaklanırsa zor olabilir
canım ben oğlumu 22 günlükken yaptırdım çok rahat ettim benim bildiğim 2-7 yaş sünnet için uygun değil eğer düşünüyorsan bebeğin çok hareketlenmeden yaptır ayaklanırsa zor olabilir
benim de doğumuma az kaldı, oğlum olacak nasipse. Bebekken sünnet ettirmek istiyorum ama nasıl iyileşir, bez bağlanınca sorun olmaz mı, yara ne kadar zamanda iyileşir, canı yanmaz mı?
benim oğlumda 41 günlükken sünnet ettirdik 1 gün sonra herşey eskisi gibiydi erken yaptırdığımız için çok memnunuz
biz medipolde yaptırdık ameliyathanede olduğu için bizi almadılar lokal anestezi yapıldı oğlumu getirdiklerinde uyuyodu
benim oğlum 2 aylıkken idrar yolarında iltihap çıktı.doktor hemen sünnet dedi tekrar edebilir diye.devlet hastanesinde bir çocuk cerrahına gittik bir yaşına kadar anne karnındaki hormon faaliyetlerinin devam ettiğini söyle.eğer kestirirseniz pipisi küçük kalır dedi.bizde yaptırmadık.kestirin diyen özel hastanedeydi.para için bunu söylediğini düşünüyorum.iyikide kestirmedik.rahatsızlığıda tekrar etmedi.
işte hayat! çağan-ada
Kayıtlı Üye
walla çok deişik görüşler var insan ne yapacagını şaşırıyor açıkcası.oglum 6 aylık oldu ne yapsam bılemıyorum.hangı doktorun dedıgıne guvensek.cok zor bu işler kızlar ya.ne bilim yaptırsak aslında ıyı olur da....
evet widaco sana katılıyorum herkes farklı şeyler söylüyor.Ama ben bebekleri küçükken sünnetini yaptıran annelerin yazdıklarından sonra kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum.Paylaşımlar için çok teşekkür ediyorum.sayenizde sorunumuzu hallettik sağolun kaydirigubbakcemile5